Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Коко Шанель
8 березня 2010 14:44
Повідомлення #341


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочко! Який цікавий рулетик! Я би, певно, не додумалась з"єднати чотири маленьких в один! smile Це -раз.
А по-друге - величезне тобі спасибі за тісто листкове дріжджове для піци! Я виставила у звітах, ну, звичайно, не так бездоганно і майстерно, як у тебе, бо ж перший раз, але я страшенно горда й з того! lol Смачно було дуууже!! Певно, треба легесенько розкачувати, не надавлюючи на тісто вагою..це вже я в процесі зрозуміла...Взагалі треба призвичаїтися. Та я думаю, навіть знаю, шо це перша але не остання моя спроба... smile Заразила ти мене отою слойкою...КУди там тому магазинному!
Перейти на початок сторінки
marinka
8 березня 2010 14:48
Повідомлення #342


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Люблю такі корисні начинки, а з тим тістом дуже добре, майстерно вправляєшся, буду у Тебе вчитись цьому!!! Великий молодець!!!!! laughing
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 березня 2010 16:01
Повідомлення #343


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Славочка
Кнедлі (балабони) картопляні


Твої балабони просто чудові.

Я не фанат кнедлів, в нас ще кажуть книдлі, але бабця колись робила такі лишень зі сливками. Он як починався сезон венґерок, то в нас вдома завжди були книдлі. І мені здається що моя бабця робить не з сирої бульби а з затертої, тобто звареної але до кінця не відлитої і тоді розтовченої товкачем в однорідну масу.

Славочка
Чеснечка


Дуже файна зупка. В мене бабця також завжди робила лляне тісто до зупки, і я його роблю але найбільше до грибової зупи. Зараз піст то я яйця зовсім не вживаю, але вже по Великодню обовязково зготую своїм. Дякую!

Перейти на початок сторінки
Маруся
8 березня 2010 16:04
Повідомлення #344


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коко Шанель
Заразила ти мене отою слойкою...КУди там тому магазинному!


Ага... і мене заразила. Такі гарні ті трикутнички з яблуком, і «змійка» з шпинатом і сиром. МНЯМКА!!!

Славочко, мушу випробувати твоє тісто. А доречі, його можна тримати якийсь час в холодильнику? Ти пробувала його морозити?
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 березня 2010 19:23
Повідомлення #345


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую всім. Відповім на всі питання.
Наталочка про згортання малих рулетів у великий мало бути так (http://gotovim-doma.ru/forum/viewtopic.php?f=148&t=11765) цікавенько.
Ще пораду до начинки хочу дописати, якщо у вас є бринза чи моцарелла, то додавши до сиру, буде ще смачніше!
Сам процес приготування слойки вимагає всього кілька разів практики. Я свого часу стільки продуктів перепсувала, коли вибирала пропорції за різними рецептами.
marinka, мені ще самій вчитись і вчитись. smile
Пробуйте, питайте, що знаю розкажу детально!
Маруся, про книдлі з сливами, то скоріше --гомбовці(страва угорської кухні) є тут (http://www.kolyba.org.ua/borosn2/borosno/414)
Про заморожування листкового тіста можу сказати, що прісне цю процедуру добре витримує, а от заморожуванням дріжджової слойки я не задоволена.
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 березня 2010 15:24
Повідомлення #346


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Мій малюк зранку просив печенька, шукаю з чого б то спекти: яєць нема, є кисле молоко, півсклянки маку, трохи горішків та родзиночок...Згадую про гарний швидкий рецепт Чадеєвої Ірини

Макові печенька





Розм'якшений маргарин (100г) розтерти лопаткою, додавши 100г цукру.
Влити 150г кефіру,перемішати до одержання рівномірної гладкої маси.
Додати 100г меленого маку.
Всипати 300г борошна, змішаного із чайної ложки соди, швидко замісити тісто.
Розкачати тісто, вирізати формочками коржики й викласти на лист, застелений пекарським папером. Змазувати нічим не треба. Випікати при 210С 12 хв. Готові коржики дуже м'які, але після застигання вони стануть твердішими, розсипчастими, але ніжними.

Від себе додала по жменьці родзинок і дрібно порізаних горіхів.
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 15:33
Повідомлення #347


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Супер печенька. winked Попробуй при нагоді ці, правда виходить їх багато, люблю їх бо сипучі love
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 березня 2010 15:39
Повідомлення #348


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Як це я пропустила такі гарні печенька? Дійсно, їх має вийти багато, бо є амоній, яйця...Треба назву моїх змінити, бо вже є макові коржики. Дякую, Марічко! Обов"язково спробую, коли буде весела компанія(то можна і відро напекти). wink
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 15:42
Повідомлення #349


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
То точно lol
Перейти на початок сторінки
Natasha
9 березня 2010 17:24
Повідомлення #350


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Славочка, дуже апетитне печиво. Скажи, а якої товщини ти приблизно розкачувала.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 18:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100