Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Ludany
2 березня 2010 05:48
Повідомлення #271


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Славка,я в майонез замість кефіру даю іноді сметану,молоко,ряжанку,або навіть і воду,завжди виходить непогано,чомусь я зупинилась на кефірному варіанті,але з іншими доповнювачами теж добрий смак.
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 березня 2010 09:21
Повідомлення #272


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Люба, як я тішуся з твого рецепта майонезу! Який простий у приготуванні і корисний. Мої домашні вже іншого і не хочуть.
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 березня 2010 09:46
Повідомлення #273


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Вчора в мене була репетиція перед випічкою великого торта з рулетами
Рулетик з сметанним кремом



Для рулета
2 яйця, по 2ст.л. борошна і цукру. Пекти при 200 15хв (це в моїй ненормальній духовці), гарячим скрутити в рулет разом з пергаментним папером, накрити рушником, залишити так до вистигання.
Крем від Любані вершковий з желатином. Персики консервовані (3шт.), порізані смужками.
Крем:я не мала вершків, тож взяла 1скл. густої домашньої сметани, збила з 70г цукрової пудри. Окремо розвела 1 ч.л. з гіркою швидкорозчинного желатину у 2 ст.л. води, у мікрі нагріла майже до кипіння і влила під обороти міксера в крем.
Рулет розгорнути, вийняти обережно пергаментний папір, змастити кремом, викласти на край рулета персики, скрутити рулет і в холодильник.
Перейти на початок сторінки
Іванка
2 березня 2010 09:50
Повідомлення #274


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Рулет досить апетитно виглядає, такий пухкий і не сумніваюся що смачний
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 березня 2010 13:36
Повідомлення #275


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Такий пухнастий і повітряний!!! Супер!
Славочко! Ще раз велике-превелике дякую за рецепт гріссіні - виручили мене вчора вночі - хотілось щось спекти дітям солодкого, але тихо, щоб сусідів не будити (без комбайну і міксеру) - згадала про твої гріссіні.

Модератори, не сваріть дуже за фото - я вже гріссіні в темі приготовлених блюд давала... feel
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 березня 2010 15:53
Повідомлення #276


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко! яка краса! у твоєму виконанні--просто святковий вигляд. Дуже приємно, що сподобалась тобі і діткам ця хрумка випічка. Мої коли печу теж по всій хаті носять, потім самі і пилососять. Іринко, Ти надзвичайно працьовита матуся(вночі пекти-це подвиг!)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 березня 2010 16:30
Повідомлення #277


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Вони справді дуже швидкі, хрумкі, смачні і солодкі, і солоні (я ще вчора в тісто додала лимонної цедри і ванільного цукру - запах супер!) Пора переходити на подвійну порцію wink
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
2 березня 2010 19:30
Повідомлення #278


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Рулетик ніжнесенький....як курчатко...Краса!!!

Ірка-Шкірка
Модератори, не сваріть дуже за фото - я вже гріссіні в темі приготовлених блюд давала... feel

lol lol
Перейти на початок сторінки
Маруся
2 березня 2010 22:37
Повідомлення #279


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Славочка
Вчора в мене була репетиція


Дуже вдала репетиція, так і хочеться самій все схрумати.
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 березня 2010 09:16
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ірка-Шкірка
Пора переходити на подвійну порцію

Іринко, ти права.
Наталю, Марусю, дякую.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 15:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100