Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Славочка
25 лютого 2010 17:00
Повідомлення #251


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Картопляні зрази, якими нікого не здивую, щвидше -нагадаю про цю страву

Картопляні зрази



Картопляне пюре+яйце+жменя борошна, сіль, спеції. Сформувати овальні пиріжки, запанірувати в борошні наполовину з сухарями, обсмажити в олії.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
26 лютого 2010 08:56
Повідомлення #252


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415



Славочко, і що ти там побачила невдалого в своєму чудовому витворі?! А фото яке, справді сонячне! Аби смачно було, оце мій принцип, а класична вона чи не класична - то вже нехай фахівці сперечаються! lol
Перейти на початок сторінки
marinka
26 лютого 2010 09:06
Повідомлення #253


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Славочка
бо не вийшло те, що хотіла

Славочка піца виглядає смачно і думаю що смачнюча!!!!!!Нам би кусочок!!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 лютого 2010 09:23
Повідомлення #254


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Коко Шанель
Аби смачно було, оце мій принцип,

Я теж так думаю. Дякую, Наталю. smile За тим рецептом важко в домашніх умовах зробити. А духовку свою скоро молотком розіб"ю. am Сьогодні мало не зіпсувала мені витвір мистецтва--Маково-горіховий завиванець від Софія06 та круасани. Фото викладу у звітах.
marinka, дякую. Ну а звіряток мій малюк не пропустить:"кіка і зяйцик" wink

Перейти на початок сторінки
Маруся
26 лютого 2010 11:00
Повідомлення #255


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Славочка
У начинку потушила на олії цибульку з шампіньйонами. попалася варена морква і горошок(американці б луснули зі сміху з такої американської піци)


Осе так точно б не зрозуміли що це піцца, бо тут на піццу ніхто ані морквини ані горошку, чи то кукурудзи не покладе. Отаке, то. request

А піцца дуже гарна, і зовсім до невдалих не запишеш. У мене міксер сильний тому мішу тісто в ньому досить часто. І печенько дуже апетитне і курочка.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
26 лютого 2010 12:36
Повідомлення #256


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Піца симпатична.Дуже цікаві стегна з апельсинанами такого я ще не пробувала мабуть смачно.
Перейти на початок сторінки
marinka
27 лютого 2010 00:12
Повідомлення #257


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Нам тут смачно і затишно!!!


Перейти на початок сторінки
Славочка
27 лютого 2010 11:46
Повідомлення #258


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся
бо тут на піццу ніхто ані морквини ані горошку, чи то кукурудзи не покладе.

От і чоловік так сказав. Забракував-закритикував-не їв-більше не печу...хай постять трохи. Це було вчора fellow
А нині чекаю гостей-молодят,яким дуже рада. Приготувала свої улюблені слойки. Прийшлось робити швидко, отже з тістом дуже не бавилась(по 15 хв на охолодження, 3 розкачування).
Вийшло, по-моєму, чудово. Повірте, смачніше, ніж магазинне тісто. А начинка... tongue

Листкові трикутнички з грибами





Додала до базового рецепту тут 1 ст.л. коньяку, без жовтка. Завдяки цьому вироби "дихали" у духовці, дуже наросли. Порцію тіста поділити навпіл. Розкачати. Нарізати смужки 7 на 10 см (таке нарізання в мене вийшло без залишків тіста). Начинку 1ч.л. покласти на край смужки, згорнути трикутником, тоді скласти ще раз трикутник. Так слойки не відкриваються. Ніколи не змащую поверхню виробів. Випікати у сильно прогрітій духовці(тут теж секрет вдалої слойки:холодне приміщення при готуванні тіста і гаряча духовка при випіканні). Вироби мають бути легкі і повітряні.

Начинка:
1 цибулину порізати кубиками, підсмажити до прозорості на олії, додати 300 г порізаних шампіньйонів, швидко обсмажити, щоб не було рідини. Тоді посолити, поперчити. (Я ще трохи блендером "вжикнула", щоб була дрібніша консистенція.) Додати жменьку дрібно натертого твердого сиру.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 лютого 2010 11:54
Повідомлення #259


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Трикутники дуже гарні я теж часто готую слойки з грибами бо вони дуже смачні.
Перейти на початок сторінки
gutka
27 лютого 2010 11:54
Повідомлення #260


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
Листкові трикутнички з грибами

чудові апетитні трикутнички, люблю слойку з довільними начинками
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 01:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100