Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
gutka
17 лютого 2010 20:10
Повідомлення #201


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
Голубці з тертої картоплі

дуже цікавий рецепт приготування при нагоді собі спробую
Перейти на початок сторінки
Valentina
17 лютого 2010 20:15
Повідомлення #202


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
І я теж таких ще не їла..., а хто б ше зробив.....
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
17 лютого 2010 21:56
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка!
Такі голубці я теж готую у піст,в цьому році на Свят-вечір готувала.Дуже смачні ,і без м"яса страва хороша.Мені сподобався рецепт новинкою-манка у начинку!!Обов"язково спробую!
Дякую за гарну ідею! laughing
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 лютого 2010 22:30
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
idianka
про манку перший раз чую.

Тут саме в тій манці --родзиночка страви, інакше голубці тверді і мають смак сухого деруна.
marinka
а ще із сметанкою!

Так, на Вечерю їмо пісні, а на Різдво, то вже і з шпондером і цибулею підсмажені, чи зі сметанкою... tongue
sunnygirl
я таких ще не їла

Я також мала трохи інший рецепт, але ці голубчики дуже сподобалися!

Катю, спробуй, то бабусина коронна страва!
Valentina, найдовше то терти картоплю, нині тер комбайн, хоча бабуня каже "то не те".
Майя, в нас їх хапають швидше за вареники, бо ще + грибна підливка. smile
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 лютого 2010 22:38
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Славочка
Голубці з тертої картоплі

Славочка
Тут саме в цій манці м"якість і пухнастість голубців.

Славочка!
Дякую за добру пораду!
Справа в тому, що такі голубці готувала ще моя бабця, зараз готує мама ( я ще сама не пробувала). Але ми навіть не знали, що треба давати манку! Я якраз збиралася на пісний день приготувати ці голубці (звичайно, з маминою допомогою). Тепер буду знати, що треба ще манки додати! Твоя порада дуже доречна! smile
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 лютого 2010 22:54
Повідомлення #206


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Яруська, я сама сьогодні бабуні двічі дзвонила, перепитувала про манку. І також рідини не треба зціджувати, хоч мені незвично було скручувати капусту з такою рідкою начинкою. Бабуся нині жартувала:"скотчем їх замотай" lol
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 лютого 2010 23:10
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Славочка
Бабуся нині жартувала:"скотчем їх замотай"

О, в твоєї бабусі з почуттям гумору проблем нема! lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 лютого 2010 11:06
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ще одна пісна страва, яку дуже люблять мої дітки- зупка з галушками. Теж родзиночка страви--м"якенькі галушечки.

Їсти смакує лише свіжою, коли "по вертикалі" всі смаколики дифузують, а не коли вже все холодне і впало на дно. lol З цих міркувань галушечки закидати буквально перед споживанням.

Зупка з галушками

Варимо картоплю, корінець петрушки, солимо+спеції (перець горошком, лавровий лист, дуже подобається хмелі-сунелі). На сковорідці притушити на олії цибульки і дрібно тертої моркви. Додаємо до зупки.
В мисочці насипаємо просіяної муки, солимо і вливаючи тоненькою цівкою холодну воду, швидко перемішуємо, щоб вийшло ось так(ніби не до кінця замішане тісто). Пробувала колись замішувати тісто і відщипувати --не те.

Галушки закидати у готову киплячу зупку, нехай спливуть на поверхню. Посипати рубленою зеленню.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
marinka
18 лютого 2010 12:05
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Зупка знайома, тільки я таки відщипую, привичка, тре попробувати як Ти! Молодець!

Перейти на початок сторінки
gutka
18 лютого 2010 12:18
Повідомлення #210


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
Зупка з галушками

чудова зупка, я такої не готувала... як добре що всі діляться своїми рецептами, тепер легко готувати так як є багато ідей
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 08:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100