25 січня православна і греко-католицька церкви відзначають день пам'яті святої мучениці Тетяни "і з нею в Римі потерпілих", а студенти вузів - День студентства. Свята Тетяна вважається покровителькою студентів і педагогів.
В цей день вітаємо всіх жіночок, що носять таке ім’я з іменинами.
День ангела сьогодні у Тетяни Тебе з цим святом я вітаю! Здоров’я, мудрості й добра Тобі на триста літ бажаю!!!
Вітаю всіх Тетян,Тетянок і Тетяночок з Днем Ангела!!!
Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде.
25 січня православна і греко-католицька церкви відзначають день пам'яті святої мучениці Тетяни "і з нею в Римі потерпілих", а студенти вузів - День студентства.
Свята Тетяна вважається покровителькою студентів і педагогів.
В цей день вітаємо всіх дівчаток та жіночок, що носять таке ім’я з іменинами.
Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Будьте завжди гарними і молодими, Бажанами, добрими і простими. Зажди усміхненими і милими, Зажди коханими і єдиними.