А я перемазую смаженою цибулею, в яку додаю майонез з часником. А останнім часом додаю в начинку ще й тертий сир (сама придумала).
саме так, хочу від себе додати коли я перемазую тертим твердим сиром з майонезом, то скручую з млинців рулетики і нарізаю порційно, а іншу половину перемазую протушеною на олії з цибулею морквою і на тарілочку викладаю порівну виходить така собі кольорова закусочка
У мене теж вчора був на столі печінковий торт.Мій рецет чуть відрізняється.А перемазую я крім майонезу з часником ще поміж рядами тушеною морквою з цибулею. У тебе апетитнтй кусочок!Коржики рівненькі,тоненькі,так як і має бути у справжньої господині.
Катя,дуже смачне фото !Я теж дуже люблю печінковий тортик,але в моєму рецепті є сода,і коржі виходять не такі тоненькі.Твій рецептик обов"язково запишу,бо дуже вже він ніжний Швидкого одужання тобі,не хворій.
для тіста 115 г масла 2/3 скл. цукру 3 яйця (додавати по одному) 1ч.л. ванільного цукру 1 скл.сметани 1 ч.л. соди (додати до сметани) 2,5-3 скл. борошна 1 ч.л. розпушувача (додати до борошна) тісто має бути як густа сметана
Форму застелити папером до випічки. Половину тіста викладати до форми далі викласти половину начинки, а зверху решта тіста та решта начинки. Запікати при температурі 180 градусів 45-50 хв.