Катю, дякую. Рибний теж смачний. я б так приготувала!!! але тільки для себе, бо моя сімейка туго сприймає все новаторське. Нічого, буде нагода... Кать, щось не можу знайти посилання на твій омлетний рулет із сирками. Знайшла тільки тут твій інший рецепт
Повідомлення відредагував Славочка - 9 квітня 2010 11:59
gutka! Дуже смачні сосиски, головне дуже швидко. Вибач, може я тебе образила , але я не хотіла. В мене в сім"ї коли один любить одне, інший того неполюбляє. Взагалі, я чорнослив люблю іможу з"їсти безліч , аот в салатах і тортах не люблю.
інколи на сніданок готую молочні каши, у мене люблять молочне, найкраще смакує рисова з яблуками або з полуницями, а вчора переглянувши польський блог за посиланням Натоньки зустріла цікаве поєднання рисової молочної каши з бананами http://ciasteczkolandia.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?7 і приготувала банани 3 шт. порізати і підсмажити на вершковому маслі, додати за смаком меду окремо приготувати солодку молочну рисову кашу (1 скл.рису) в мисочку викладати почергово, зверху притрусити підсмаженою кокосовою стружкою. P.S. незвичний смак, досить смачно
Повідомлення відредагував gutka - 10 квітня 2010 18:34