Катрусю! В тебе, як завжди, все на "12"!! Тортик занотувала, той що з сирним кремом, в мене є подібний рецепт тіста, зветься чомусь бісквіт "мадейра" Все дуже смачно, а фото оселедця просто наповал вразило...не втомлююсь повторювати, що фотограф ти теж першокласний! І ще мені сподобався спосіб подачі оселедця із корейською морквою, спробую й собі! Чорнослив у мене теж люблять, спробую й салатик!
Христос Воскрес! Катю, у Вас на сторінці як завжди смачно та затишно. Дуже гарні рецепти тортиків, і салати сподобались. Я багато чого готувала вже за Вашими рецептами, і все виходить смачненьке таке. Особливою популярністю користуються у моїх студентів Ваші мафіни та рогалики. Невичерпної енергії та хорошого настрою у житті і на кухні
gutka Яскравенький салат, виглядає смачно. На день народження робила два салати з чорносливом і два з печінкою (це в минулому році) , то гості їли і дякували , а мої - ні . Я як спробувала, то мені не сподобалось. Більш не буду робити ні з печінкою, ні з чорносливом
Більш не буду робити ні з печінкою, ні з чорносливом
сперечатись не буду, у кожного свої смаки, мій сусід наприклад взагалі салати нелюбить, жодного,....що до мене то я зовсім нелюблю капусняк, проте маю ще два улюблених салати з чорносливом, які крім мене із задоволенням їдять мої гості це - салат "белая береза" http://gotovim-doma.ru/view.php?r=532-recept-Salat-Belaia-bereza, а другий рецепт привезла моя сестричка з Баранівки, що на Житомирщині, коли гостювала у своєї куми
Салат житомирський
в тарілочку викладати не грубими шарами, перемазуючи майонезом
Я багато чого готувала вже за Вашими рецептами, і все виходить смачненьке таке. Особливою популярністю користуються у моїх студентів Ваші мафіни та рогалики.
дуже дякую і дуже прошу до мене звертатись тільки на "ти"
Катю, мені "біла береза" теж подобається. І всім домашнім теж. А цей другий цікавий. Сира морква має бути? а горошок з кукурудзою дружать в цьому салаті. Треба спробувати.
Славочка, морква має бути сирою, а кукурудза з горошком дуже смачий дует, доречі я готую ще такий дуже смачний
рибний салатик
знову ж таки викладати шарами та перемазувати смачним майонезом філе риби (відвареної чи спеченої) смажена на олії цибулька сухарики (порізати та підсушити батон) кукурузка та горошок( зверху викласти розділивши тарілочку навпіл)