Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
gutka
5 квітня 2010 19:45
Повідомлення #381


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Оселедець апетитний



оселедець розділити на філе натерти сіллю і залишити на 2-3 години, потім нарізати на рівні шматки
моркву потерти на тертку по-корейські
цибулю порізати на півкільця
скласти все шарами до глибокої посуди та залити маринадом:
125-150 мл. олії,
2 ст. л. оцту (бальзамічний),
1 ст. л. цукру,
мелений чорний перець

Повідомлення відредагував gutka - 5 квітня 2010 22:49
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
5 квітня 2010 20:41
Повідомлення #382


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
смачний салатик з язиком

дуже класний салатик, я роблю подібний - квашений огірок заміняється червоним перцем.
Катю, дай,будь-ласка, гарну назву оселедцю з морквою - воно таке красиве!!!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 5 квітня 2010 21:41
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 22:30
Повідомлення #383


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
на свято готувала народну українську страву - Холодець, студенець

Холодець я готую з свинних ніжок та м'яса птиці.

(на 1 кг м’яса приблизно 1,5 л води)


Для того щоб холодець мав певну консистенцію, треба ніжки роз'єднати у суглобах, з птиці беру стегна кладу в каструлю і заливаю холодною
водою, як закипить воду зливаю і все промиваю. Далі залити кропом аби покривала вода все м"ясо і варити при помірному кипінні 6-7 год., поки сухожилля не будуть легко відокремлюватись від кісток.

Для покращення смаку холодцю в бульйон кладу за 2-3 год. до
готовності цибулю, моркву, корінь петрушки, горошок чорного, духм"яного перцю. Коли ніжки та м"ясо готові, їх виймаю, відокремлюю
м'ясо від кісток і розбираю на волокна. У бульйон кладу сіль, перець, товчений або дрібно посічений часник, проціджую і залишаю на деякий час аби зверху зібрати жир, після чого розливаю у тарілочки з м"ясом. Холодець охолоджую у холодильнику.


а ще залила телячий язик

Повідомлення відредагував gutka - 6 квітня 2010 19:34
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 квітня 2010 22:59
Повідомлення #384


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Катю, дуже гарні торти. Сирковий крем обов’язково спробую на якомусь торті. Люблю все з сиром. winked

І салатка мені сподобалась. Я зробила з серцем але не дуже його люблю, а он язик то інша справа - люблю його додавати в салати, а в тебе він щей заливний. Скоро буде ДН моїх дівок то зроблю і я таке чудо природи.

Щераз із святами, тебе. Христос Восрес!

Перейти на початок сторінки
sunnygirl
6 квітня 2010 12:08
Повідомлення #385


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Катя в тебе тут все таке смачненьке.Тортики прекрасні і паска дуже гарна.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
6 квітня 2010 12:59
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Катруся, тортики просто неймовірні! А оселедець справді апетитний! Смачніссімо!! wink wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 квітня 2010 15:43
Повідомлення #387


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Христос Воскрес!
Катю всі страви смачні і оформлені неперевершено!
А я хочу подякувати за ідею подачі овочевого салату.
Перейти на початок сторінки
gutka
6 квітня 2010 17:59
Повідомлення #388


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся,
sunnygirl,
Natalyadiva,
дуже дякую

Цитата: Славочка
А я хочу подякувати за ідею подачі овочевого салату.

смачного :)

а це пасочка(панетон) по-рецепту Натоньки (на головній)
Перейти на початок сторінки
Natasha
6 квітня 2010 18:03
Повідомлення #389


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
gutka, дуже гарна Пасочка love . А чим це ти її полила зверху, гарно так виглядає...
Перейти на початок сторінки
gutka
6 квітня 2010 18:11
Повідомлення #390


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Natasha
А чим це ти її полила зверху, гарно так виглядає...

купила ось таку глазурь - класна штучка додаєш 3 ч.л. води і готово
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 07:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100