3 яйця 0,5 скл. цукру 1скл. борошна 1 ч.л. розпушувача ванілін 3 ст. л. кокосової стружки 175 г розтопленого вершкового масла
тісто вилити до форми з папером для випікання і випікати при темпер.175 приблизно 20 хв., розрізати навпіл ще теплим
Крем:
350 г домашнього сиру цукрової-пудри до смаку 50 г вершкового масла 1-2 ст.л. кокосової стружки ванілін все ретельно перемішати у чаші комбайну або перетерти сир через сито й розтерти з рештою інгрідієнтів у макітрі
дуже смачний торт, мої гості були в захваті. Смачного :)
Повідомлення відредагував gutka - 5 квітня 2010 20:01
я протерла через сито, сир повинен бути добре віджатим, від його якості залежить смак, мені перед великоднем моя свекруха передала з села - свіжий, жирний дуже смачний сир- тож крем вийшов неймовірно добрий
400-500 г сиру 200 г вершкового масла 3 жовтки 1 скл. цукру 150 мл. солодкої сметани цукати, родзинки, ваніль
розтерти масло "добіла", розтираючи почергово додавати цукор, ваніль, жовтки сир протертий через сито, родзинки, курагу, сушену вишню, вершки все ретельно перемішати викласти на марлю, складену у декілька шарів, у формі і поставити під прес на холод 12-24 год.
gutka,Катюша, ти вирішила сьогодні всіх вразити наповал! Коли тільки встигла стільки смакоти наготувати?!!! Але й дуже велике прохання :1) уточни рецепт вершкової прослойки попереднього торта;2) рецепт сирної паски.
Повідомлення відредагував lana - 5 квітня 2010 19:50