Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
Natalyadiva
4 квітня 2010 20:44
Повідомлення #371


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Кать, багато в тебе чудових рецептів. Перечитую і занотовую.Дякую тобі!!! winked
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 18:13
Повідомлення #372


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Торт Сирно-кокосовий




Тісто:

3 яйця
0,5 скл. цукру
1скл. борошна
1 ч.л. розпушувача
ванілін
3 ст. л. кокосової стружки
175 г розтопленого вершкового масла

тісто вилити до форми з папером для випікання і випікати при темпер.175 приблизно 20 хв., розрізати навпіл ще теплим

Крем:

350 г домашнього сиру
цукрової-пудри до смаку
50 г вершкового масла
1-2 ст.л. кокосової стружки
ванілін
все ретельно перемішати у чаші комбайну або перетерти сир через сито й розтерти з рештою інгрідієнтів у макітрі

дуже смачний торт, мої гості були в захваті. Смачного :)

Повідомлення відредагував gutka - 5 квітня 2010 20:01
Перейти на початок сторінки
Софія06
5 квітня 2010 18:21
Повідомлення #373


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
gutka,
Дуже гарний тортик, молодець! tongue
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 18:22
Повідомлення #374


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Торт вершково-фруктово-желейний




Тісто:
1 яйце
1 скл. цукру
1 скл. сметани
0,5 ч. л. соди
1 скл борошна
1 ст. ложка какао

Все ретельно по черзі перемішати та спекти корж у круглій формі (д 26 см) при температурі 180 градусів, готовність перевіряю дерев"яною шпажкою

Вершкове желе

0,5 л вершків
1/2 скл. цукру-пудри
добре збити та додати желатин (пачка 15г швидкорозчинного)

я виклала на корж заморожені ягоди полуниці, у роз"ємній формі краї вистелила фольгою та залила вершковим желе, поставила на декілька годин на холод

потім приготувала фруктове желе (у мене полуничне), по коло виклала заморожену малину та залила желе

готовий торт посипала тертим шоколадом. Смачного :)

Повідомлення відредагував gutka - 5 квітня 2010 19:33
Перейти на початок сторінки
lana
5 квітня 2010 18:23
Повідомлення #375


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,Торт навіть на вигляд шикарний! Хочу уточнити ( бо рецепт сподобався, спробую приготувати) : крем сирий? просто розтираємо?
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 18:26
Повідомлення #376


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
крем сирий? просто розтираємо?

я протерла через сито, сир повинен бути добре віджатим, від його якості залежить смак, мені перед великоднем моя свекруха передала з села - свіжий, жирний дуже смачний сир- тож крем вийшов неймовірно добрий
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 18:36
Повідомлення #377


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Сирна паска





400-500 г сиру
200 г вершкового масла
3 жовтки
1 скл. цукру
150 мл. солодкої сметани
цукати, родзинки, ваніль

розтерти масло "добіла", розтираючи почергово додавати цукор, ваніль, жовтки
сир протертий через сито, родзинки, курагу, сушену вишню, вершки все ретельно перемішати викласти на марлю, складену у декілька шарів, у формі і поставити під прес на холод 12-24 год.

джерело: http://community.livejournal.com/foodclub_ru/298989.html#cutid1

ДУЖЕ смачно :)

Повідомлення відредагував gutka - 6 квітня 2010 23:18
Перейти на початок сторінки
lana
5 квітня 2010 18:49
Повідомлення #378


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,Катюша, ти вирішила сьогодні всіх вразити наповал! Коли тільки встигла стільки смакоти наготувати?!!!
Але й дуже велике прохання :1) уточни рецепт вершкової прослойки попереднього торта;2) рецепт сирної паски.

Повідомлення відредагував lana - 5 квітня 2010 19:50
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 18:59
Повідомлення #379


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
1) уточни рецет вершкової прослойки попереднього торта;2) рецепт сирної паски.

виправилась
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 19:05
Повідомлення #380


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
смачний салатик з язиком


телячий язик
варена морква
квашений огірок
цибуля
майонез

все порізати тоненькими брусочками у рівних пропорціях, цибулю скропити лимонним соком і вимішати з майонезом


Повідомлення відредагував gutka - 5 квітня 2010 20:05
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 20:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100