Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
gutka
14 березня 2010 21:09
Повідомлення #341


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 березня 2010 16:46
Повідомлення #342


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
gutka, Катю, схиляю голову в німому захваті перед Вашими кулінарними творіннями. love
Рогалики готувала за Вашим рецептом - смачнісімо!!! laughing
Морквяний пляцок - за рецептом видно, що буде танути в роті.
Канапки із картоплею - саме те, що треба для мого чоловіка, бо він фанат картоплі lol
І як от можна постувати після перегляду курячих котлет із начинкою та котлет під м"ясним соусом.
БРАВО!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
21 березня 2010 22:15
Повідомлення #343


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
Рогалики готувала за Вашим рецептом - смачнісімо!!!

дуже тішуся, що сподобались і щиро дякую за гарні відгуки
Перейти на початок сторінки
gutka
25 березня 2010 22:38
Повідомлення #344


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Мафіни з кукурудзяного борошна



Сухі складники:

1 1/4 скл. кукурудзяного борошна
3/4 скл. борошна
6 ст.ложок цукру
2 ч.ложки розпушувача
0,5 ч. ложки соди
дрібка солі

Мокрі складники:

2 яйця
2/3 скл. молока
2/3 скл. сметани
3 ложки олії

Випікати 20-25 хв. при 180-190 градусах

Смачного :)

Повідомлення відредагував gutka - 26 березня 2010 08:32
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 березня 2010 22:59
Повідомлення #345


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, фото чудове, як і самі мафіни. Знаю, що з кукурудзяним борошном смачно(готувала за рецептом з "Люблю готовить").
Хочу подякувати за Булочки по баварськи. Пекла нині. Ввечір вже не фотографую, а на завтра може й не залишиться. smile
Перейти на початок сторінки
Анжеліна
25 березня 2010 23:13
Повідомлення #346


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
ну дуже симпатичні мафінки. tongue Скажіть ще, будь-ласка, а чим відрізняються мафіни від кексів? Просвітіть "валянка" request
Перейти на початок сторінки
Яруська
25 березня 2010 23:18
Повідомлення #347


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Анжеліна
Скажіть ще, будь-ласка, а чим відрізняються мафіни від кексів?

О,о! І я про це думала! feel
Перейти на початок сторінки
Яруська
25 березня 2010 23:20
Повідомлення #348


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Катя!
А в тебе на фото то мафіни в формочках, чи то разом з папером для випікання ти їх вийняла? Я також повний валянок в цих справах! feel lol
Перейти на початок сторінки
Маруся
25 березня 2010 23:36
Повідомлення #349


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Катю, я вам відправила ПП але нажаль у вас повна скринька. І я вас перехрестила feel
Перейти на початок сторінки
gutka
26 березня 2010 07:31
Повідомлення #350


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Хочу подякувати за Булочки по баварськи.

смачного, я просто їх обожнюю
Цитата: Анжеліна
чим відрізняються мафіни від кексів?

та думаю нічим, просто коли кажемо "кекс" , то уявляти можемо і великий і малий за формою, а "мафін" це маленька кругла або овальна випічка, переважно солодка, до складу якої входять різноманітні фрукти або начинки. Зазвичай мафін поміститься у долоні дорослої людини.
інформ. з нету "Існує два типи мафінів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських — розпушувач, або сода для випічок"
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 22:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100