Дякую за сирник,ніколи б не впізнала там своїх тістечок!
та я ніби рецепт переписала і коли почала готувати, зрозуміла що маю більше сиру, немаю таких чудових формочок як у тебе, в тісто мені бракувала борошна і ....вийшов такий собі сирник з яблучним пюре, було смачно не залишилось і шматочка, з"їли все...
для приготування необхідно 1 кг курячого філе порізати на смужки та залити маринадом і поставити до холодильника на декілька годин (я замаринувала вранці, а приготувала на вечерю)
для маринаду сік одного апельсина сік половинки лимона 1 ст. л. меду (розвести у невеликій кількості води) декілька роздушених зубчиків часнику сіль, перець, гострий червоний перець
м"ясо нанизати на шпажки спіральками, викласти до форми на фольгу, збризнути оливковою олією, закрити фольгу і поставити запікатися при температурі 200 градусів через хвилин 25-30 фольгу привідкрити, поливати час від часом маринадом, доки шашлик підрум"яниться
Повідомлення відредагував gutka - 14 березня 2010 21:22
Катя, шашлик неймовірний! Лечу до тебе в гості! Переглянула всі твої рецепти, дуже смачні курячі рулетики з овочами і чудові кексики різні! Ти МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!