Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
gutka
31 січня 2010 20:54
Повідомлення #141


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
котяра
Скажи будь-ласка чи можна до цього йогурту додати ягоди щоб був солодкавий. Бо в мене всі люблять фруктові. Якщо так то коли їх додавати.

звичайно можна додавати фрукти та ягоди, але коли йогурт готовий, перед споживанням, взимку наприклад я додаю заморожені ягоди
P.S. пробач, я не помітила одразу запитання
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
31 січня 2010 21:15
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
gutka Салатик симпатяжка! lol Справді, що обжорка....смачніссімо! smile
Перейти на початок сторінки
lyudmula
31 січня 2010 21:18
Повідомлення #143


Молода господинька
  • 34

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 50
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 202
Катя салат смачний і гарний на вигляд. Вчора пекла твої булочки начиняла яблуками. Сачні були . Дякую за рецепти! tongue
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
31 січня 2010 21:27
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
gutka,
Салатик гарний і ситний!!!!!Я такі люблю laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
31 січня 2010 21:43
Повідомлення #145


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель,
lyudmula,
ІНЕСА,
салат ситний і смачний - належить у моїй сім"ї до категорії "найулюбленіший"
lyudmula,
дуже приємно, що булочки сподобались
Перейти на початок сторінки
gutka
31 січня 2010 22:01
Повідомлення #146


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні спекла сирник, ідею взяла у Любані (тут у неї симпатичні тістечка http://lubany-b.livejournal.com/75573.html#cutid1), але рецепт по ходу приготування змінила, розрізали його ще теплим, дуже вже ароматний та й високий



тісто
200 г вершкового масла (кімнатної температури)
1 ст. л. цукру (додала трошки більше, любимо солодке)
жовток (я дала 1 яйце)
270 гр. борошна (мені пішло більше борошна)

масло стерла у макітрі з цукром, додала яйце, потім борошно і далі на дошці домісила підсипаючи борошном (тісто дуже приємне, еластичне) покласти на 30 хв до холодильника

Яблучне пюре 170мл
я взяла приблизно 1 кг яблук потерла та притушила з цукром та корицею

Сиркова маса
у мене було десь грам 400-450 сиру
1 пачка пудингу сметанкового
3 яйця
3 ложки сметани
1/2 скл.цукру
все ретельно перемішала в комбайні

до форми викласти спочатку тісто, далі яблучне пюре, а зверху сиркову масу
випікати при температурі 180 30-40 хв. (має зверху підрум"янитись)
потім зверху викласти 3 білки збиті з 3 ст.л.цукру і зменшити темп. до 140 і випікати ще 30-40 хв. Залишити у духовці доки вихолоне.


Перейти на початок сторінки
marinka
31 січня 2010 22:51
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дуже смачно!
я візьму одне до кави
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 лютого 2010 08:28
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
gutka, Катю, який пиріг смачненький , ммммм!
Я також один до чаю візьму.
У тебе завжди так смачно на сторінці, можна і поснідати і пообідати , ще й на десерт залишитись. Бажаю кулінарного натхнення і вдячних гостей love .
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2010 08:46
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Молодчинка! Жовто-гаряче солодке задоволення!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 лютого 2010 09:35
Повідомлення #150


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Коко Шанель
Катю! А можна питання? Я колись намагалась приготувати вдома йогурт , але без йогуртниці...Так вийшов рідкуватий....А певно, йогуртниця
підтримує певну потрібну темп.?

Я готую йогурт в термосі. Бактерії замовляла поштою на сайті:
http://www.zakvaski.com/index.html
Вперше попробувала в подруги, а потім сама замовила. Там також пояснюється, яким чином заквашувати в йогурнці і в термосі - особливо важливі температура і час - інакше перекисне.
Дуже сподобалась закваска для малих дітей - він такий ніжний на смак.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 22:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100