Катю! Слинки течуть!! Підкажете мені, як запікати, щоб зберігся такий гарний колір. Мене, взагалі-то завжди підводить моя духовка газова. Все боюсь, щоб не було сире і перетримую в духовці. Тому м"ясо має колір якийсь бурий. Пекла Ірине полосате м"ясо, то куряче біле, а свинина потемніла.
Катю, а м "яско яке!!!!! МММММММММ. Як великий шанувальник м"ясних страв оголошую Вам велике спасибі за рецепт, який не потребує багато роботи , (а поки писала вся слиною "ізійшла" )
Підкажете мені, як запікати, щоб зберігся такий гарний колір. Мене, взагалі-то завжди підводить моя духовка газова.
спробуй приготувати за моїм рецептом, може попереднє обсмаження дасть кращий результат, щодо плити я маю вбудовану електроплиту, де можна виставляти різні програми, звичайно з нею на кухні працювати стало набагато ліпше, маю її вже більше року дуже задоволена Volo-shka, м"ясо дуже соковите, часто готую і для гостей marinka, дякую
я часто готую рис з родзинками, хочу поділитися з Вами рецептом приготування: 1.Промитий рис заливаємо гарячою водою на 30-40 мин. 2.У казан з розігрітою росл.олією кладемо порізану цибулю і обсмажуємо її до прозорого кольору. 3.Кладемо нарізане шматочками м'ясо (зазвичай куряче філе), обсмажуємо, солимо, перчимо, додаємо нашатковану соломкою моркву, зубчики часнику. 4.Рис, проціджуємо, кладемо в казан і заливаємо гарячою водою і готуємо спочатку на сильному вогні, потім тушимо із закритою кришкою 20-25 мин. на слабкому вогні. В кінці додати жменю родзинок, заздалегідь промитих.
Я теж готую рис у такий спосіб, але з мисливськими ковбасками(чоловік не їсть курячого м"яса). Тушу ще дрібно потертої моркви. Бачила в передачі Бурди, додавав ще кукурудзу консервовану.