В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік! Кохай і будь коханою, Єдиною, жаданою! Веселих, гарних свят!
Люба, вітаю тебе із твоїм святом. Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров"я, Хай кожен ранок з неба сонцем ясним Тебе осяє світлом і любов"ю!!!!!1
Прийми наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Тобі міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаєм щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Тебе у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а непроста робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ!
Люба вітаю з днем народження! Хай квітнуть дні яскравим цвітом І будуть в них сердечність і тепло. Щоб у житті було чому радіти, А смутку у душі ніколи не було!
Люба! Щиро вітаю з Днем народження! Нехай кожна мить буде повна надії, Нехай пощастить і здійсняться всі мрії! Удачі,натхнення, Й духовного росту, Хай буде в житті все легко і просто! Хай здоров"я ,радість і достаток, Сиплються ,немов вишневий цвіт. Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ!!! З повагою Майя