Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
lana
30 липня 2010 23:16
Повідомлення #51


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Майя Шутенко
Колись приїдемо до Тебе в гості і спробуємо цю смакоту! m0642


Майєчко, ловлю на слові і з нетерпінням чекаю!!!!
Перейти на початок сторінки
ksenika
31 липня 2010 20:38
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 2.07.2010

ICQ:--

Бали: 232
Не знаю як у вас ,але у нас дуже популярні помідори половинками winked sad Фотки зкину як зроблю. А так - вибачайте. Отже

Помідори половинками


На дно 1-літрової банки: чорний гіркий перець 2 шт. Лавровий лист-2 шт.
Далі помідори половинками-шар,цибуля порізана кружельцями-шар.Шари чередувати. Маринад: 3,5л води
2 скл цукру
2 скл оцту 9%
4 столові ложки солі.закип,ятити. Залити помідори.Останнім шаром має бути цибуля- нею закриваємо помідори.
Стерелізувати 15 хвилин.
Вихід-12 банок. Помідорів 8-9 кг.
Перейти на початок сторінки
gutka
31 липня 2010 21:05
Повідомлення #53


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
У цьому році вперше готувала варення з жовтих черешень

я робила таке варення минулого року, воно у тебе вийшло пречудове, такий має гарний колір, варення нам всім дуже сподобалось
Перейти на початок сторінки
lana
31 липня 2010 22:24
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: ksenika
Не знаю як у вас ,але у нас дуже популярні помідори половинками

У нас теж так закривають! Дійсно, смачні! Дякую, що нагадала!!!!

Цитата: gutka
варення нам всім дуже сподобалось


Дякую! мені теж (доки готувала-куштувала) видалося смачним, от тільки мої практично не їдять , а от перетерті з цукром- малину, смородину, абрикоси, калину-уплітають за обидві щоки!!!
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
31 липня 2010 22:57
Повідомлення #55


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Огірочки в томаті

1,5 л. води
200 гр. оцту(я давала трохи менше)
200 гр. цукру
200 гр. томатного соусу
2 ст. лож. рівних солі
лавровий листочок,перець чорний горошком і духмяний.
______________________________________________________
Це все закип"ятити

В банку напхати зелень кропу, петрушки, листок смородини, листок базиліку,лавр. листок, перець духмяний, гвоздику, зерна гірчиці, часник і огірки.Залити це все маринадом( в банки) і ставити стерелізувати.1 літрову банку-10 хв.
Цього приготованого маринаду мені хватило на 3 1,5 літрові баночки.
Перейти на початок сторінки
lana
3 серпня 2010 23:02
Повідомлення #56


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Оливки

(Рецепт і виконання моєї сестрички)

Беремо червоні (зелені закриваються інакше) оливки (насправді ж вони брунаті, аж до фіолету), на кожній гострим ножем робимо 3-4 надрізи, викладаємо шарами, перекладаючи шматочками лимонів, заливаємо оливковим маслом( бажано домашнім, неочищеним).



Смачно так, що можна ковтнути язик. шкода, що через таможню не завжди вдається провезти. Але цього разу пощастило! Після таких оливок тяжко зрозуміти, що ми купляємо в бляшанках.
Перейти на початок сторінки
lana
8 серпня 2010 14:24
Повідомлення #57


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Овочева закуска



Рецепт ТУТ
Перейти на початок сторінки
idianka
20 серпня 2010 14:39
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
lana
20 серпня 2010 15:09
Повідомлення #59


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Кетчуп

6 л томатного соку( я пропускаю помідори через "Струмок") кип"ятити на малому вогні 2 години від закіпання.

Додати
1 чайну ложку червоного меленого перцю
0.5 чайн. лож. меленої кориці
0.5 чайн. лож. гвоздики
5 чайн. лож. солі
13 стол. лож. цукру
9 стол. лож. оцту
Кип"ятити 10 хвилин

Додати ще
1 чайну лож. чорного меленого перцю
3-5 зубків подрібленого часнику
Закип"ятити.

3-4 стол. ложки картопляного крохмалу розвести у малій кількості води і запустити, як кисіль.

Розкладати по банках, закручувати. Вихід- 3.5- 4 л кетчупу.
Перейти на початок сторінки
ksenika
20 серпня 2010 17:22
Повідомлення #60


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 2.07.2010

ICQ:--

Бали: 232
Лана ! Ви не втомна трудівниця! belay Я в захопленні від ваших рецептів консервації.Завтра берусь за ваш перець з баклажанами.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 квітня 2024 19:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100