Natalyadiva, я так зрозуміла що рулет ци просто пляцок під ті вершки додатково змочувати непотрібно, бо вершки коли віддадуть вологу то змочать коржі, правильно?
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Наталю! Тільки що перечитала всю вашу темку від 1 сторінки і до кінця! І хочу вам сказати велике-велике дякую! Ваші рецепти просто чудові, хоч вже біжи на кухню))) Записала, тепер буду пробувати.
Бісквіт: 100 г цукру 1 п. ванільного цукру 2 жовтки 4 білки 7 ст. л. теплого молока 5 ст. л. олії 1,5 ч. л. розпушувача 130 г муки
Білки збити на піну з половиною цукру. Жовтки збити з рештою цукруі ванільним цукром, влити молоко та олію. Додати просіяну муку і розпушувач, збити. Потім дати білки і легенько перемішати зизу вверх до однорідної пухкої маси. Пекти при 170С близько 25-30хв. Пекла в формі діаметром 24 см. Як вистигне розрізати навпіл.
Крем: 1 ст. молока 2 жовтки 150 г цукру (можна менше, бо засолодке) 2 дес лож. муки 1 дес. лож. крохмалю 250 г масла
1 банка ананасів кільцями (545 г).Відцідити.
Заварити. Як вистигне, дати масло і збити. Коржі намастити кремом, на крем ананас.
Я робила торт корзину і щоб вона не була широка і низька, я коржі обрізала по колу і виклала обрізки поверх 2 коржів.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 27 лютого 2012 07:17