Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пригощає Наталя - 2, мої смачні рецепти
Natalyadiva
5 липня 2011 22:43
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Сьогодні наморозила собі зелені на зиму. Покришила цибульку зелену, кріп, петрушку, порозкладала в пакетики тай буде на зиму до зупки.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
5 липня 2011 22:50
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Natalyadiva
Сьогодні наморозила собі зелені на зиму. Покришила цибульку зелену, кріп, петрушку, порозкладала в пакетики тай буде на зиму до зупки.


це дуже зручно, я також так роблю. І пахне свіжою коли розморозиться.
Ойі мені цьогороку також требатаке зробити. :bully:
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 липня 2011 23:01
Повідомлення #213


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Пушинка
це дуже зручно

Я завжди сушила собі кріп і петрушку, а тут сусідка таке порадила, пакетик на раз і в зупку.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
8 липня 2011 17:41
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Торт-суфле "Солодка симфонія"



Бісквіт:
4 яйця
6 ст. л. цукру
6 ст. л. чубатих муки
30 г масла
1 ч. л. розпушувача
Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити на легку піну, підсипати цукор ( 4 ложки) і далі збивати до крутих піків. Жовтки збити з рештою цукру. Розтоплене масло додати до жовтків, всипати трохи муки і розпушувач і перемішати. Додати білки і перемішати легенько. Всипати решту муки і перемішати знизу вверх. Випікати при темп. 180С близько 25 хв.
Сир:
400 г сиру
1 ст. сметани
лимонна галяретка + 1 ч. л. желатину (в мене апельсинова галяретка)
100 мл води
Сметану добре збити, додати протертий сир і перемішати. Галяретку + желатин залити кип’ятком, як добре розчиниться, влити до сиру і добре перемішати. Вилити на остигший корж в формі і поставити в холодильник.
Суфле:
4 білки
75 г цукру
вишнева галяретка + 1 ч.л. желатину
100 мл води
Білки збити з цукром до крутих піків. Галяретку +желатин залити кип’ятком і влити до білків, добре перемішати. Вилити зверху на сир.



Рецепт від моєї співробітниці Світлани. В мене дві галяретки - оранжева і червона, а на фото виглядає чомусь однакового кольору.
Перейти на початок сторінки
ann24
8 липня 2011 18:14
Повідомлення #215


Молода господинька
  • 34

Репутація: 67
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.05.2010

ICQ:--

Бали: 169
Нямка! Напевне , щось надзвичайно ніжне... :love:
Перейти на початок сторінки
maija23
8 липня 2011 18:17
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Natalyadiva,уявляю, який ніжний на смак торт-суфле! :tongue:
Перейти на початок сторінки
lana
8 липня 2011 22:39
Повідомлення #217


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Natalyadiva,
Я уявляю яка смакота!!!! Зроблю! Зроблю :feel: й з*їм сама..
Перейти на початок сторінки
боженка
8 липня 2011 22:51
Повідомлення #218


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Цитата: Natalyadiva
Торт-суфле "Солодка симфонія"

я дуже люблю такі тортики,обовязково побалую себе.... :tongue:

Повідомлення відредагував боженка - 8 липня 2011 22:52
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 липня 2011 10:35
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Щиро всім вдячна за відгуки і плюсики, мені дуже приємно! :3fb:
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 липня 2011 21:43
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Недавно ми куштували сирник з вишнями від Яруськи, а сьогодні запрошую до себе на пляцок з сиром і вишнями. Отож смакуйте!

Пляцок "Зимова вишня"



Тісто:
3 жовтки
3 ст. л. цукру
150 г маргарини
2 – 2,5 ст. муки
1 ч. л. розпушувача
Маргарин перетерти з мукою і розпушувачем, додати збиті з цукром жовтки. Покласти на 30 хв на холод. Викласти у форму, зробити бортики.
Сир:
300 г сиру
1 яйце
0,5 ст. сметани
0,5 ст. цукру
3 ст. л. крохмалю

1,5 ст. вишень без кісточок, манна крупа
3 білки + 1 ст. цукру

Сметану збити з цукром, дати до сиру. Додати яйце і крохмаль. Добре все перемішати.
Вишні відкласти на друшляк, щоб стік сік. Пересипати вишні манною крупою. Сир викласти на тісто, а зверху на сир - вишні і ставимо в духовку на 20 хв. Потім викладаємо збиті білки з цукром і ще ставимо пектися на півгодини. Смачного!


Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 травня 2024 11:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100