Торт "Шоколад на кип"ятку"Тісто:
2 яйця
2 ст. цукру
2 ст. муки
1.5 ч.л. соди
1.5 ч.л. розпушувача
6 ст.л. какао
1 ст. молока
0.5 ст. олії
1 ст. кипятку
яйця збити з цукром. Додати олію і збити. Всипати муку, розпушувач, соду, какао. Влити молоко і перемішати. Потім влити кипяток, щойно закипівший. Тісто буде рідке. Вилити форму і зразу пекти. Випікати при 180 С 40-50 хв. Нехай трохи стигне в формі.
Крем:
2 банани
100 г сиру
300 г сметани
10 г желатину
2 ложки меду
3 ст.л. цукру
сік половинки лимону
Банани збити блендером на пюре. Дати лимонний сік. Сир і сметану збити з цукром, додати бананове пюре і мед. Желатин замочити в холодній воді і як набухне, розігріти в мікро. Додати желатин до крему, добре перемішати.
Корж розрізати на половину, а потім кожну частину ще на половину, вийде 4 коржі. Змастити кремом.
Корж виходить досить високий. Крем також добрий, я поки перемащувала, то малий трохи крему з"їв.
Рецепт з сайту кулінар.