Наталю,зі святом!Христос Воскрес! Дуже довго тебе не було на сайті,я вже скучила за твоїми рецептами.Як завжди в тебе затишно по-домашньому і дуже смааачнооо!
Христос Воскрес! Наталю, зі святом Тебе. Красивий у тебе був святковий стіл. Все таке апетитне і смачненьке. трохи півника жалько . Класний в тебе рецепт п"яної вишні (готувала неодноразово, уже й на замовлення пропонувала - замовляють іще)
Повідомлення відредагував Volo-shka - 7 квітня 2010 16:15
-------------------- Солодкі фантазії
Христос Воскрес ! Рада бачити на сайті Дуже гарний у Вас Великодній стіл , м ясне асорті так і пахне з монітору все дуже смачно виглядає і печиво і салатик і...
Тісто: 6 яєць, рівна кількість води і молока, сіль, дрібка цукру, трошки соди, мука, ложка олії. Даю на око, тому точну кількість сказати не можу. На гарячу сковорідку лити скоренько тісто і смажимо млинці.
Начинка: 100 г вареної ковбаси 1 червоний солодкий перець 2 помідори 100-150 г твердого сиру Помідори обдати окропом і зняти шкірку. Помідори, перець і ковбасу потерти на грубій терці, а твердий сир - на дрібній терці. Змішати і намастити млинець тоненько, скласти наполовину і ще раз наполовину. Обжарити в яйці з двох сторін. Подавати гарячими. Скажу, що дуже смачно, пальчики оближеш!
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 10 вересня 2010 10:56
Рецепт ось тут Пекла недавно на своє день народження. (Раніше коли я його подавала торт нижчий, бо пекла в більшій формі, щоб стало на всіх гостей. А цей печений в формі, в якій печу завжди.)
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 10 вересня 2010 09:22