Мені дуже сподобався рецепт але трохи не зрозуміло як плести з 4 частин?
Закручуємо 2 рулети - один горіховий, а другий - маковий. Ріжемо їх від одного крає до другого але не наскрізь, а тільки до половини, щоб він, якби вивернувся трохи, так нам получиться узор зверху. Виходить, що плести з двох частин, але розрізаних до половини. Можна ділити на 4 рулети, різати їх так само, потім складати на низ одну косичку, а зверху по ній другу, получиться більше переплетень. Коли розрізати, то цікаво виглядатиме.
На 4л каструлю: 4л води, свинні ребра(4шт, або і більше). Варимо. 5 картоплин, 2 невеликі бурячки - ріжемо на кубіки або на полосочки, або тремо на великій терці. Кидаємо в зварений бульйон і відразу додаємо 1ст. л. оцету або лимонного соку, щоб буряк не втратив кольору. Додаємо прямо в бульйон 2ст.л томатної пасти (не пережарювати). Окремо на сковородці тушимо цибулю з морквиною, потім додаємо 2ст.л сметани, пережарюємо і додаємо у бульйон. Солимо, перчимо, додаєм лавровий листочок, перець горошком, я цього разу додала гілочку розмарину, можна петрушку, кріп і т.д. Варимо на малесенькому вогні 40хв. При подачі, додаємо 1ст.л. сметани, свіжу зелень. Смачного!!!
Мені дуже сподобався рецепт але трохи не зрозуміло як плести з 4 частин? feel
Плести по два, але тоді рулети получаються меншими і тоншими. Потім ставимо одну косичку у форму, а зверху на неї другу. Тоді получається більше слоїв начинки і чергування маку і горіхів відбувається частіше.