Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Любиш поїсти? Гайда до мене..., Мої випробувані рецепти
Софія06
6 лютого 2010 16:18
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Коко Шанель
Галинко, А полуничка - заморожена з цукром?

Так, це заморожена полуничка, я її перетираю з цукром і в морозілку.
Перейти на початок сторінки
уляночка
6 лютого 2010 16:29
Повідомлення #322


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Софія06, у тебе десерт як у ресторані!!! smile winked
Перейти на початок сторінки
marinka
6 лютого 2010 17:31
Повідомлення #323


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Люблю такі десерти!


Перейти на початок сторінки
Славочка
6 лютого 2010 17:43
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Софія06, Витончений десерт! Мені один такий і ще до нього трюфелі, які пекла Коко Шанель, а свої пироги віддам своїм мужчинам. lol
Перейти на початок сторінки
Софія06
7 лютого 2010 16:49
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Імамбаїлди

600г обсмажених баклажанів, 300г обчищених помідорів, 160г обсмаженої цибулі, 18г часнику, 2г зелені петрушки, 150г олії, 15г солі.
Баклажани порізати уздовж на 4-8 часточок, а потім упоперек, і обсмажити в олії до золотистого кольору. Помідори очистити від шкірочки, і пропустити через м'ясорубку. Почищену цибулю порізати півкільцями і обсмажити у тій же олії, де смажилися баклажани, додавши ще трохи свіжої. Зелень та часник порізати дрібно. Для отримання фаршу помідорну масу протушкувати в олії, поки її об'єм не зменшиться удвічі. Потім додати обсмажену цибулю та зелень, продовжувати тушкування ще декілька хвилин. На дно банки покласти шар обсмажених баклажанів, потім шар фаршу і декілька шматочків часнику. Чергуючи шари, наповнити банку. Останнім шаром мають бути баклажани. Зверху залити олією, в якій смажилися баклажани та цибуля. Стерелізувати при 100градусів: 0,5л-90хв., 1л-1год. і закрутити.
Ця закуска смакує взимку в трохи підігрітому вигляді з картоплею, нарізаною тонкими кружечками і підсмаженою в олії.
Рецепт взятий з книжки "Енциклопедія домашнього консервування".
Смачного.
Перейти на початок сторінки
marinka
7 лютого 2010 16:56
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Страва оригінальна, а назву і рецепт запишу winked Баклажани люблю!


Він видно теж такої думки!
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
7 лютого 2010 17:05
Повідомлення #327


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Софія06,
Дякую за рецепт.Я недавно дуже полюбила баклажани і тепер тільки чекаю літа ,щоб вже шось з них приготувати smile
Перейти на початок сторінки
котяра
7 лютого 2010 17:26
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Софія06,Це напевне смачно, записую як будуть баклажани обов'язково приготую.
Перейти на початок сторінки
уляночка
7 лютого 2010 17:38
Повідомлення #329


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Галя, твої баклажани мене зачарували. Я баклажани ОБОЖАЮ!!! передай мені тарілочку того winked
Перейти на початок сторінки
Софія06
7 лютого 2010 17:59
Повідомлення #330


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 21:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100