Софія06, м"яско супер. Я коли не маю часу - замочую м"ясо на20-30 хв( філе курки найніжніше виходить) в класичному соєвому соусі. І все. Потім смажу на такій сковорідці. М"ясо попередньо треба змастити олією. На сковородку не треба лити олії. Дуже люблю цю сковорідку, бо жири майже не використовуються.
Оце заінтригували сковорідкою. Тепер знаю, що просити в подарунок у чоловіка, тільки треба придумати, яке свято найближче А м"яско дійсно навіть на вигляд апетитне
Весільна або приймлена капуста (Смак дитинства) Таку капусту варили у нашому регіоні або, можна сказати, що люди, які готують цю капусту або з Петрова або з Ісакова Тлумацького району, Івано-Франківської обл. Цю страву готували колись на весілля, без неї весілля не відбувалося. Смачноооо!
На 3-літрову каструлю: Якщо варити з м'ясом, то відварюємо спочатку м'ясо, а потім додаємо капусту. Квашеної капусти кидаємо, щоб було трохи менше ніж половина каструлі. 3-4ст.л. пшона (якщо нема пшона, то можна замінити рисом). Варимо до готовності крупи (капуста не має бути розварена). Розводимо 3-4ст л муки молоком, так, щоб була рідка маса, додаємо до капусти, помішуючи. Даємо трохи закипіти. Зверху мають бути пережарені шкварки (трохи пожарені на сковороді без нічого).
Софія06,Галя я як побачила страву то повний рот слюни, це моя любима страва.Ми коли приїзджаємо в село то мама вже готує капусту.І на весіллях у нас теж таке дають.Супер.
Повідомлення відредагував котяра - 12 січня 2010 18:09
Цікава страва!а ще цікавіше що ми ж недалеко ніби живемо,всі у західному регіоні,але про таку страву чую вперше.Тай ще й щоб на весілях давали?Була на весілях і в Франківському регіоні і у Карпатах але ось про таке не чула.І справді кожен регіон у нас багатий на хороші українські страви та традиціїї.Дякую Галинко за чудовий рецепт.Може тепер він і у Львові прижеветься...