Тісто: 150г цукру, 1жовток, 7ст.л. теплого молока 2ст.л. меду 50г масла. все змішати і поставити на маленький вогонь на 3-4хв., помішуючи, охолодити. Добавити 2ст.л какао, 1 ч.л.соди, 350г. муки. Замісити тісто. Виходить 8 коржів на тортівницю діаметро 26 см. Коржі наколоти вилкою. Я не розтачувала, а розминала пальцями, того коржі у мене не дуже рівні.
Крем: Змішати 200мл. молока, 2ст.л муки, 2 ст.л. крохмалу, 2 яйця і 200г цукру, злегка збити. Окремо закип'ятити ще 300 мл. молока і тоненькою струйкою влити в суміш попередню. Змішавши, поставити на вогонь і варити до загустіння. Коли охолоне збити з маслом: збиваємо перше масло до пишної маси, а потім, по-ложці, додаємо заварну суміш. Зверху заливаємо помадкою. Всього по 3 ст.л.: цукор, какао, молоко, масло. Змішуємо, ставимо на вогонь і варимо, поки не ростопиться цукор. Смачного!!!!!!!!!!!!!!!
Здається мені що після такої привабливої назви,сюди зайде навіть той що їсти не хоче
Галинка,вітаю з відкриттям смачної темки!Ти давно принесла на наш форум смачні рецепти і я знаю що їх ще буде нескінченна кількість... Смачних і вдалих тобі рецептів!Нехай у тебе в темці завжди смачно пахне і твоя темка буде переповнена теплим візитом друзів та гостей!
Дякую, дівчатка! Ще треба трохи підовчитися, як там каталог зробити, але думаю, що ми це здолаємо. Постараюся принести дуже багато рецептів, бо я дуже люблю цей форум. Нині чоловік сміявся з мене, бо я йому сказала, що я сюди заходжу як додому.