sunnygirl ,kuharochka ,lana, Дуже вдячна!!!!!! Пропоную спробувати Закусочний млинчиковий торт(цікавеньке і смачненьке)
Випекти тоненькі млинчики за своїм улюбленим рецептом,можна за цим("Порадниця"2006) 1 л молока 3 склянки борошна 3 яйця 3 ст.л.олії 2 ст.л.цукру 0,5 ч.л.соди,погашеної оцтом 1 ч.л.солі
Яйця збити з цукром,додати олію,потім трішки молока й борошно,додати соду ,сіль,розвести рештою молока. Добре розігріти сковорідку, і змащуючи її шматочком несолоного сала,наливати тоненький шар тіста і смажити млинчики,гарячі скроплюючи розтопленим вершковим маслом.Виходить до 25 млинчиків,на 2 тортика Потім охолоджені млинчики перекласти начинкою. Я люблю ось таку Відварене куряче філе 2 шт. подрібнити або краще змолоти на м"ясорубку і змішати з посіченими і підсмаженими на олії шампіньйонами-0,5 склянки і цибулею; Твердий сир-200 гр.потерти на дрібній терці; На пласку тарілку кладемо млинчик ,змащуємо майонезом,посипаємо курятиною з грибами,покриваємо тоненькою сіточкою майонезу,(Йде 3 пачки на весь торт),накрити млинчиком-змастити його майонезом і посипати тертим сиром.Так виклати пошарово всі спечені млинчики,щоб вийшов"торт."Верх і боки "тортика"змастити майонезом і прикрасити тертим жовтком,зеленими гілочками петрушки. Можна просто перекласти млинчики кремом із 3 х плавлених сирків,збитих з пачкою майонезу. Приготуйте,Ваші гості будуть приємно здивовані!!!!!
Такий млинчиковий торт можна робити із солодкими начинками-кисломолочний сир перетертий зі сметанним кремом,з додаванням подрібненої кураги чи родзинок; розпарений мак перетертий з цукром до кремоподібної маси -перекласти млинці , а кремом із збитих вершків з цукровою пудрою покрити верх торту,посипати тертим шоколадом.З маком і вершками-надзвичайно смачно,куштувала у знайомих. Можна таку: розпарений чорнослив пропустити через м"ясорубку,додати мелені горіхі і мед.Пропорції довільні.Перекладати млинчики цією масою ,потім кремом,чередуючи:начинка з чорносливу,млинчик-крем
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 9 жовтня 2010 09:24
Я сьогодні перший раз попробувала випекти медівник. Обрала ваш рецепт медівник нашвидкоруч, ну просто бомбезно! дякую!!!
Повідомлення відредагував Solka - 27 серпня 2010 22:57
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дорогі мої дівчатка, Світланочко,sunnygirl ,if221181pii,Славочка,marynovychss ,Іванка,Solka,Ластівка,maija23, Natacha!!! Дуже вдячна за теплоту і увагу,за оцінки в репутації.Мені приємно ,що мої рецепти Вам подобаються.Давненько я була у себе на кухоньці,так скучила,часу не вистачає поспілкуватися кожного дня .Але найкращі переписи свої поступово подарую Вам. Маю надзвичайно багатий архів !!!!!! Сьогодні пропоную Вам спробувати смачненьке печиво ,рецепт із мого кулінарного блокноту,від співробітниці Світлани. Печиво святкове
Розтерти на піну 100 гр. вершкового масла Додати 2 жовтки 2 ст.ложки цукру 0,5 склянки підігрітого молока 25 гр.свіжих дріжджів -розчинити в молоці 0,5 л банку борошна 1 упаковка ванільного цукру 1 ст.л. тертої цитрини Замісити м"яке тісто,дати йому відпочити 30 хв.Поділити на дві частини ,кожну розкачати в пласт товщиною 0,5 см,покрити начинкою і скрутити в рулет,защіпнувши край.
Начинка 2 білки 200 гр.цукру- гарно збити міксером до густої піни,додати 1ч.л. соку цитрини і 1 склянку подрібненого арахісу.
Сформовані рулети порізати ножем на шматочки,шириною в 1 см,скласти на лист,застелений промащеним папером і випікати 15-20 хв. до легкого рум"янця.Готове печиво зверху посипати цукровою пудрою і покрити "сіточкою" розтопленого шоколаду. Дуже смачно,просто тане в роті!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 12 вересня 2010 16:06
Майя Шутенко, Майєчко, як я скучила за твоїми рецептами, адже повчитися в тебе є чому! Уявила аромат печива... Так, рецепт записую! на вихідні- спробую!!!