Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
lana
25 липня 2010 23:06
Повідомлення #461


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,
Майєчко, твоєму тісту рівних немає!!!! Рогалики- оооооооооооооох! і - аааааааахх!!!!
Перейти на початок сторінки
if221181pii
26 липня 2010 09:39
Повідомлення #462


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Рогалики сууупер, а рибка просто клас!!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
26 липня 2010 12:11
Повідомлення #463


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Рогалики чудові цікаві начинки я зазвичай роблю з вишнями або з меленими горіхами.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
26 липня 2010 20:50
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Lana,Ірина-if22181pii, sunnygirl,Катю,maija23, Lingrod! :3fb: дякую від усієї душі!
Пиріжки млинчикові з м"ясомстрава із меню святкового столу- на 85 л ювілей моєї тітоньки.Дівчата ,які готували,поділилися рецептом.

Готуємо тісто для налисників
3 яйця,бажано домашні,щоб млинчики були рум"яні і жовтенькі,як сонечко
1 склянка борошна
1 ст.л. олії
0,5 л молока,ще краще 400гр.молока і 100 гр.води,можна мінеральної
Печемо тоненькі млинчики,сковорідку змащуємо шматочком несолоного сала.
Начинки(детальний опис кожної буде далі)
М"ясна
з м"ясом і капустою
з картоплі
з курятиною
з сиром
Вибираємо одну із начинок,кладемо на млинчик,згортаємо вдвоє,потім ще раз,щоб вийшов трикутничок.
Паніровка
0,5 скляннки тіста для налисників залишити для панірування.
Сформовані млинчики викласти рядочком на стільницю,підігнути під низ краї і накрити нетяжкою дощечкою кухонною,щоб вони зберегли форму.Через 10-15 хв. кожен трикутничок вмочаємо у тісто і обсмажуємо на оліїї до легкого рум"янця.Поки одна сторона підсмажується,на верхню частину можна посипати терті сухарики домашнього виробництва,або панірувальні.Підрум"янені млинчикові пиріжки можна потримати декілька хв. у духовці.Млинчикові пиріжки виходять 6 шарові у розрізі.
Секрет і порада для молодих господинь:щоб млинчики гарно смажилися і не рвалися-добре розігрійе пательню,змащуйте її несолоним салом,тіста наливати -тоненьким шаром рівномірно!!!!
Подавати до супів,бульйонів,а також, як окрему страву.
Дуже смачно!

Начинки
з м"ясом
Відварене м"ясо свинини-500 гр., змолоти на м"ясорубці,додати 1 яйце,1 подрібнену і підсмажену на олії цибулину,1 ч.л.панірувальних сухарів,1 ст.л. порізаної зелені петрушки,посолити,поперчити,гарно вимішатим.Якщо начинка суха-додайте трішки бульйону,у якому варилося м"ясо.
з курятиною
Курячу грудинку-2 шт., відварити,порізати на дрібні шматочки,додати 0,5 склянки тертого твердого сиру,1 яйце,порізану зелень кропу,посолити і поперчити.Для соковитості додати трішки бульйону,у якому варилося м"ясо.
З картоплі-до звареного картопляного пюре- 0,5 л., додати 3 ст.л.вершків ,або 2 ст.л. сметани,1 яйце,1 ст.л.порізаного кропу,сіль,перець.Гарно вимішати
з м"ясом і капустою.
0,5 кг свіжої свинини змолоти на м"ясорубці,обсмажити на олії,разом із посіченою 1 цибулиною до готовності.
Капусту 1/3 невеличкого кочана відварити і пропустити через м"ясорубку.Взяти 0,5 склянки капустяної маси і додати до м"яса,вбити 1 яйце і гарно вимішати.
сирна
1 склянка тертого твердого сиру
0,5 склянки розім"ятого м"якого сиру(,можна плавлений)
1 яйце
1ч.л. подрібненої зелені
перець.Все вимішати .

Млинчики 2 варіант
Смажити млинчики до ледь рум"яного кольору,щоб були вони більш блідими.На кожен посипати по 1 ст л. тертого твердого сиру,згорнути вдвоє,потім ще раз ,щоб вийшов трикутничок.Фаршировані трикутнички викласти рядочками на змащене вершковим маслом дечко,кожен скропити розтопленим маслом і посипати тертим твердим сиром.Потримати у духовці на маленькому вогні 5-6 хв.,поки почне сир плавитися.Відразу виймати!
Подавати вранці до чаю,кави.
Швидко і дуже смачно!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 7 квітня 2013 15:40
Перейти на початок сторінки
lingrod
27 липня 2010 08:01
Повідомлення #465


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Майя Шутенко,
Майя, як все геніальне - дуже просто, а який чудовий вигляд має страва!
Перейти на початок сторінки
idianka
27 липня 2010 09:18
Повідомлення #466


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Такі сонячні млинчики! m0540 І собі захотілось потягнути! amam

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Olenochka
27 липня 2010 15:27
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
гарнюні млинці m05108
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
30 липня 2010 13:13
Повідомлення #468


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Lingrod
idianka
Olenochka
gutka
maija23
Ірка-Шкірка
Іванка!

Любі дівчатка,від усього серця дякую за теплоту душі і оцінки!
Вчора пекла печиво,рецепт якого ,майбуть, є у кожної господині,тільки назви різні...!.Напишу свй,печенько-смачне і роботи з ним-не багато.

Юмбрикиіз мого блокноту
1 пачка кисломолочного сиру
1 пачечка ванільного цукру
1 яйце
2,5 склянки борошна
150 гр.вершкового масла
1 ч.л. соди,погашеної оцтом

Сир збити з яйцем і ванільним цкром,додати вершкове масло,борошно ,соду і замісити м!яке тісто.Дати йому полежати 15 хв.,потім на стільниці,посипаній борошном розкачуємо тоненький пласт і склянкою вирізаємо кружечки.Кожен вмочуємо у цукор ,згорнути вдвоє -ще раз у цукор ,згорнути трикутничком і у цукор .Викласти на дечко,змащене маслом,тією стороною,що без цукру.Випікати до помірно рум"яного кольору.

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 30 липня 2010 16:03
Перейти на початок сторінки
gutka
30 липня 2010 14:11
Повідомлення #469


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Майя Шутенко
Юмбрики

яка цікава назва, а я печу шось дуже схоже і дуже смачне, взагалі все що містить сир - вельми смачне ( можна тут глянути)

Повідомлення відредагував gutka - 30 липня 2010 15:12
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
30 липня 2010 14:53
Повідомлення #470


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Катю, ,e16 ,я згодна,рецепти схожі: у мене ще записано борошна до 3 склянок на 250 гр.сиру,я взяла 2,5 .Назви у цього печива різні(моя знайома каже на них -свинячі вушка laughing smile )... ,головне,щоб смакувало! Вчора вирішила спекти,дуже подобається мені це печиво,останній раз куштувала його років три тому.Швидко з"їдається,не дуже солодке! winked

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 1 серпня 2010 16:26
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 16 квітня 2024 16:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100