Olenochka, Volo-shka ,sunnygirl ,gutka ,idianka ,Славочка! Дівчатка!Як мені приємно бачити Вас у себе в темці.Дякую за гарні відгуки!Торт дійсно дуже добрий.Сьогодні хочу спекти.Тільки маку буду додавати менше,0,5 склянки.Взагалі ,кількість складників для наповнення пляцків(мак,горіхи і родзинки) можна міняти і додавати за своїм власним смаком.Я люблю ,коли багато горіхів !
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 квітня 2010 00:32
Сьогодні запікала крильця курячі під пікантним соусом.Рецептом поділилася співробітниця Тамара.Я спробувала-мені сподобалось.Так можна готувати стегенця і маленьких курчат.
0,5 кг курячих крилець помити,натерти приправою до шашлику і залишити для маринування на 30 хв. Приготувати соус 1 ст.л. томатної пасти 1 ст.л. майонезу 0,5 ст.л. меду. Цією масою гарненько змастити крильця,можна перемішати у посудині,щоб курятина була повністю у заливці. Залишаємо крильця маринуватися ще на 30 хв. Потім викласти у глибоку сковорідку і запікати на середньому вогні 30 хв.,періодично перевертаючи крильця , для рівномірного запікання.Виходять дуже рум"яні!!!! Просто і смачно.
Мої доповнення:замість томатної пасти можна брати кетчуп гострий або томатний соус Спеціїї:якщо приправа до шашлику містить тільки одні прянощі,то крильця треба посолити за смаком
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 26 квітня 2010 08:55
Дорогі gutka Irina muroslava 07 if221181pii ,Іванка коли читаю Ваші теплі слова,то хочеться кожного ніжно обійняти і подякувати за душевність і увагу! На Паску робила печінковий рулет від Каті-дуже смачно! Сьогодні печінковий паштет,оформити вирішила у вигляді ось таких їжачків.Дітям буде цікаво.Рецепт власний.
Для паштету: 1 кг печінки 0,5 кг підчеревини 100 гр.телятини 1 велика морквина 1 цибулина спеціїї за смаком для оформлення 100 гр.вершкового масла біла кокосова стружка петрушка,укропчик Печінку,підчеревину,телятину і овочі зварити до готовності(протягом 40 хв(.Потім все змолоти на м"ясорубці,окрім цибулі.Гарно збити ,додати сіль,перець за смаком.Я додаю ще трішки сушеного часнику в гранулах і базилік(це на любителя)Викласти у керамічну ,глиняну чи скляну посудину і поставити у духовку на повільний вогонь -хв. на 30 з моменту нагрівання .Готовий паштет зберігати у холодильнику. При подачі на стіл можна оформити у вигляді їжачків -робимо кульки і обкачуємо їх у білій кокосовій стружці,очки і носик-чорний перець.Посадити на галявину із петрушки!Начинити кульки шматочками вершкового масла. Мої поради-обкачати їжачків можна і в подрібнених горіхах ,або прикрасити почищеними зернятами насіння соняшника.Виглядає дуже гарно!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 14 червня 2010 10:55