Дуже гарний пиріг. Я таку начинку вже один раз готувала, правда до пісочного тіста, то той пиріг був ну просто чудовий. Хочу спробувати і ваш, бо такий гарний. Занотую собі.
Natalyadiva Маруся sunnygirl Дякую ,що зайшли до мене.Пиріг дуже смачний і практичний,печіть,будете задоволені!Швидко і просто!!!! Сьогодні: Пропоную рецепт дуже смачних оселедців,домашнього посолу.Рецепт старенький,навчила мене так солити рибу колега Валентина Петрівна,літня жіночка,яка дуже смачно готувала.Багато її порад і переписів є у моєму блокноті. Оселедці швидкого приготування гострі Суміш для посолу:) 3 ст.л. солі 3 ст.л.цукру 1 ст.л. чорного меленого перцю 1 ч.л. меленого коріандру Трішки суміші після засолки риби може залишитися,я роблю її з маленьким запасом!
0,5 кг мороженого філе оселедця помити ,акуратно зняти шкірку і починаємо викладати: В скляну або емальовану посудину шар цибулі кільцями наверх філе оселедця,посипане з обох боків сумішшю прянощів(можна обкачувати в них),змастити гірчицею тоненьким шаром і знову шар цибулі.Так складаємо і солимо все філе (не різати)Зверху заливаємо соус:2 ст.л. води змішуємо з 2 ст.л. 9% оцту,потім полити 0,5 склянкою олії.Закрити кришкою і струснути. Оселедці просолюються дуже швидко-за 6 годин.Зберігати в холодильнику. Моя порада:чорний перець і коріандр бажано змолоти самому,не дуже дрібно, і тоді аромат від прянощів буде -справжній!
ІНЕСА,Це все дуже смачно, по правді, і сама грішу швидким посолом( а ще добре солити скумбрію, червону рибу- дати до води солі стільки , щоб спливало яйце, і в цьому розчині тримати рибу 3-4 доби)
Оселедці смачні ,гарно просолюються і просочуються маринадом. Споживати можете і через 3-4 доби,за Вашим бажанням!!!!! Поділюся гарною порадою для покращення смаку магазинних оселедців: Почищений і порізаний порційно оселедчик викласти на полумисок і покрити заливкою: . Велике втерте яблуко кислих сортів,в ідеалі антонівка + 100 гр.майонезу з хріном(є у продажу) .Витримати 3 години! Смачного Вам ,дорогі господиньки, і гарного настрою!!! З повагою і найкращими побажаннями Майя!!