Коко Шанель,Наталочко! Сметанник-смачний,печеться легко і бісквіти пухкенькі виходять. Вишні та інші ягоди можна класти -за бажанням,тортик і без начинки під одним кремом дуже хороший.Вишні або полуниці дають свій присмак і кислинку.,(до дуже кислих ягід додай 2 ст.л. цукру,щоб просочились за 15 хв. до складання сметанника)Наталю,бажаю смачного,напиши мені відгук від чоловіка потім,чи сподобалось!!!
Volo-shka-пригощайся,будь-ласка,дуже рада бачити Тебе на своїй кухоньці!
Яруська-пиши обов"язково рецепт і свого смачного сметанника,я теж із задоволенням спробую приготувати!
Сьогодні пропоную Вам рецептик смачного кексика із моїх закладок. Цей рецепт я знайшла в журнальчику" Люблю готовить" 2008 р.,надіслала його Наталя Дмитрик із м.Коломия Івано-Франківської області. Кекси я пекла декілька разів,сподобалися з першого шматочка.Тільки пекти бажано у маленьких спеціальних формочках для корзинок і кексиків.Я сьогодні брала звичайну тортівницю,і бачу... ,що треба все ж таки прислухатися до авторів.Вироби виходять дуже смачними,але- ніжні і крихкі , тому їми краще ласувати - ціленькими ,а не розрізати... :
Ось рецепт Шоколадно-сирні кекси
250 гр. борошна 250 гр. маргарину 250 гр. цукру 2 яйця 1 ст. ложка порошку до печива(я брала 1,5 ч.л.) 1 пачечка ваніліну 1 ст. л. какао 100 гр. подрібнених волоських горіхів 100 гр. родзинок 100 гр. домашнього сиру
Приготування В борошно додати пекарський порошок Збити яйця з цукром Все з"єднати ,додати розтоплений маргарин ,ванілін і перемішати Поділити масу на дві частини.В одну додати какао і мелені горіхи(шоколадно-горіхова маса) в другу-сир та родзинки(сирна маса) Формочки змастити маргарином і викладати :ложку шоколадної маси,наверх-ложку сирної і т.д. Випікати у розігрітій духовці до 30 хв. Готові кексики посипати цукровою пудрою ,покрити розтопленим шоколадом або сметаною,збитою з цукровою пудрою.Прикрасити ягодами. Раджу спробувати,печіть кексики у маленьких формочках!!!!
Кекси з сиром є і у Каті gutka. Я робила, то знаю, що смачно. Головне не перетримати у духовці. Майя, твій кекс і на вигляд смачний: м"який і шоколадненький! Люблю все з шоколадом!
Коко шанель ,Irina, Славочка! Дуже вдячна Вам за теплі слова! Сьогодні колега порадила мені рецепт тіста без яєць,вона пекла пиріжки і давала куштувати , вони виходять дуже жовтенькі і пухкі. Я переписала,і хочу спробувати теж.Якщо,дівчатка,хтось із Вас зацікавиться і спече пиріжки з цого тіста,то напишіть відгук,чи сподобалось.Я -ще не пекла(кажу чесно від душі) Тісто для випічок(без яєць) 300 гр. м"якоті гарбуза яскравого кольору зварити до готовності,зробити пюре і додати 700 гр. молока 1,5 ч.л. солі 300 гр. цукру 100 гр. дріжджів 100 гр. олії 50 гр. маргарину ванілін 2 кг муки Замісити тісто.Дати йому підійти і виробляти пиріжки чи булочки за бажанням.Сподіваюсь,випічка буде вдалою!
Поради майстриніmarinka : щоб тісто було ароматним ,до гарбузяного пюре додати тертої шкірки цитрини(лимон,апельсин) Для експерименту кількість продуктів можна зменшити. Може комусь і знайомий такий рецепт?Напишіть мені,будь-ласка,буду вдячна!!!
Майя,зайшла знову на вогник,і знову стільки смакоти.Пиріжечки з гарбузового тіста я вже готувала(майже такий рецептик). Пиріжки вийшли пухкі,але на смак цікаві.Я дуже люблю гарбуз,тому мені сподобалися.Пекла раніше,але рецепт нікого на форумі не зацікавив...