хочу купити собі кавоварку, таку щоб каву варити на плиті, на 2-3 чашки, така є у моєї знайомої, їй мама з Італії передала, дивлюсь у магазинах, ніби як стоїть на поличці - то має схожий вигляд, а коли беру у руки, шось не те....хтось знає де можна купити справді якісну кавоварку?
Костя Люда Я купую ВІВО в Сільпо . У цього інституту багато заквасок, беру біфівіт, симбілакт, сир. Завжди гарна консистенція, дитина полюбляє. Заквашую просто в банці, спочатку хотіла йогуртницю купити, а потім виявилось, що вона не потрібна, в банках зручніше
Дівчата, хтось користувався бактеріальною закваскою на йогурт. Що порадите?
Я купувала в аптечному маркеті на Дорошенка...Там їх дуже багато,різних...От не пам"ятаю,шо за фірма,хоч вбий!Але мені сподрбалась найбільше,бо перепробувала купа....Вона так і називалась"йогурт"
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачьно женился!
ви йогурт робили в йогуртниці чи так? І ставили в термос як пише в інструкції, (якщо не в йогуртниці робили)?
в мене є свій "термос" Розвожу все в банці,закриваю добряче великим рушником і на,біля або під батарею ставлю і на ніч - і супер!!!! Бо ото треба мати добрий термос,щоб він тих 8 чи 10год. температуру тримав.
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачьно женился!