Минулого року ми чоловіковій похресниці на Миколая(це якраз дитині було 9 місяців)купували мяку іграшку(мишку)що гарно співала,так спокійно,мелодійно.Дитина дуже тішилася. А моєму малому подарували песика що говорить,коли його рухаєш,то він довго ним не бавився а плакав.Аж після року почав брати його і помалу вивчати.
Я би порадила м"яку іграшку дарувати у такому віці. На мій погляд, це ідеальний варіант, що для хлопчика так і для дівчинки.Тим паче, що зараз можна знайти гарненького і якісного "сімпопусіка", який можливо стане улюбленим для дитяти.
У мене було піаніно маленьке, там були різні звірятка, яких можна було рухати - наприклад: корова лізла по драбині - коли її підсунути вверх, то вона мукала, песик катався на скейті - коли його рухнути вбік, ніби він бігає, то він гавкав, посередені великий кружок, а всередині мишка, коли натиснути, то вона пікала, і плюс до того піаніно грало в трьох режимах(фірма Chicco). Моїй малі було цікаво, вона якраз в 8 місяців починала говорити,як каже песик, киця і т.д.
Кум з кумою купи іграшки і комбінзони, ми з чоловіком золоті сережки- на 1р. Кум - музичного великого зайця, казки; Кума-шапку, гроші, а з чоловіком золотий медальйон, книжки, пазли.
А я собі нагадала, що дуже гарний подарунок в нас то була качелька, на якій дитина дуже довго колисалась. Ми навіть її перед сном качали і так вона засинала. А ще добре то велосипед з ручкою довгою, теж зручно, саночки ще можна...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Якщо добре сидить і може триматись ручками - то файно. Нам подарували на 1 рочок. Дитина навіть по хаті на ньому їздила, а потім на вулиці. Так як ден народження в листопаді, то аж літом вивезли на двір... Тобто десь на півтора року певно добре. Хоча, там є ціла купа кнопочок з музикою, все мигає, то можна і по хаті возити, дитина буде тішитись.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!