Коли натискаєте відповідь, там є сама перша буква В велика це є жирний, чи напівжирний шрифт отак буде виглядати слово з цим шрифтом тортик треба шоб слово тортик було між цими В, якшо десь стрете дужку квадратну, то в вас не вийде нічого. Отак має бути [b]тортик[ /b] тільки без пробілу перед другою В!!! Якшо ви звертаєтесь до когось в темці по ніку, імені, то краще виділяти нік оцим шрифтом, шоб було зразу видно кому пишете! Тренуйтесь хто не вміє
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Після букви В йде маленька і, вона робить похилий шрифт отак тортик Виглядатиме в вас це ось так [ i]тортик[ /i] Якшо ви хочете зробити жирний похилий шрифт, то там треба ось так зробити [ b][ i]тортик[ /i][ /b] і вийде ось що тортик Пробуйте!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Ще тут є третя буква U підкреслена, вона робить текст підкресленим. Ось так тортик можна туди добавити ше похилий шрифт тортик Принцип один і той самий завжди: слово, яке хочете написати іншим шрифтом завжди має бути поміж квадратними дужками
Ну і ще там є перекреслене U. Все робиться так само з ним, як з іншими буквочками. Смайли думаю всі знають як вставляти Потім в нас йде буква А. Там є різні кольори, як на неї натиснути. Вибираєте любий колір, і потім вставляєте текст всередину.червоний [ color=#FF0000]червоний[ /color]
Далі є то шо вам не треба... І мені тоже Потім шрифт, то там теж можна вибирати який хочете, але здається він не дуже відрізняється один від одного. Потім - розмір шрифту. Цифра 3 то максимум, бо 7, то вже дуже великий Ось такий
Ше стикалась з таким, шо дехто хоче підрівняти рецепт наприклад написати інгирієнти посередині. Для цього не треба ставити багато пробілів, бо це нічого не дасть. (Я колись так тоже робила, і злилась, чого в мене не виходить ) Ось після слова "розмір" є рисочки, якщо навести мишкою на них, то буде підказка наприклад "вирівнювання по лівому краю" потім посередині і справа. Отак вийде:
зліва
по центру
права сторона
Отак то буде виглядати в вас [ left]зліва[ /left]
[ center]по центру[ /center]
[ right]права сторона[ /right]
Для тих, хто не вміє робити цитати!!! Є там така маленька штучка після полосочок, тих текст вирівнюють по правій стороні, вона виглядає як кусочок паперу і олівець, ото є вставка цитати. [ quote]отаке шось[ /quote]
Але набагато простіше цим способом: Виділяєте наприклад текст, який хочете процитувати і під кожним повідомленням в людей є надпис "цитата", ось ви виділили текст, нажали "цитата" і все вийшло гарненько
Натонька
Для цього не треба ставити багато пробілів, бо це нічого не дасть
Тренуйтесь, дівчатка, не встидайтесь!