шось не знайшла рецепт у нас на сайті то записуйте, кому цікаво
курка запечена з лимоном та молоком (від Дж.Олівера)
1 курка 1,5 кг сіль і чорний мелений перець 1 / 2 пачки масла Оливкова олія Сік і трошки цедри лимона 10 неочищених зубчиків часнику гострий червоний перець 250 мл молока
Приготування
Розігріти духовку до 190 градусів і знайдіть відповідну сковороду для курки, бажано таку, в якій Ви зможете смажити курку і на плиті і пізніше поставити її в духовку Курку посолити, поперчити і залишити на годинку другу, потім обсмажити в олії з додаванням оливкової олії, перевертаючи, щоб курка стала золотистою з усіх сторін. Зняти сковороду з вогню, курку перекласти на тарілку, масло від смаження вилити. На дні сковороди залишиться частина пригорілого олії - це додасть Вашому соусу надалі чудовий смак і колір карамелі. Повернути курку в сковороду, видавити сік лимона, додати трохи цедри Додати всі інші продукти: молоко, часник, перець червоний Запікати курку в розігрітій духовці 1,5 години, час від часу поливаючи її соусом. Лимон як-би «згорне» молоко, але не варто хвилюватися, це, лише зробить соус чудовим. Це смакота!
Зроби просто домашній печінковий паштет - не варто ще й начиняти шкірки, його можна заморозити порціями, якщо забагато вийде.
Ні, паштет, то не те. Я його і так часто роблю. Але дякую за пораду. Хоча після того як попросила у вас поради, ще добре пошукала в інеті і в ЖЖ одної нашої форумлянки знайшла, те що шукала
Дівчата, мені на емайл прийшло прохання по-німецьки дати рецепт ось цього пляцка з Галичини. Я щось таке пам'ятаю в нас було... Поможіть німцям бо хочуть пляцка.. Тільки от не знаю як то і на якій мові їм писати, німецької не знаю і боюсь, що перекладач не так перекладе.. Що скажете?
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонька,значить в мене щось інше:там печуться коржі,а потім перекладаються шар крему+шар макової маси. А тут на фотці і не зрозумієш,чи це мак,чи якесь темне повидло.