Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шукаю перепис
Свєтік
3 листопада 2010 11:17
Повідомлення #121


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
gutka,Дуже дякую wink
Перейти на початок сторінки
Goldi
3 листопада 2010 12:32
Повідомлення #122


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Дівчата, допоможіть будь-ласка!!!Була якось в гостях на Закарпатті,їла токан!А рецепт не запитала!Якщо хтось має-підкажіть будь-ласка!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 листопада 2010 13:22
Повідомлення #123


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Goldi
Була якось в гостях на Закарпатті,їла токан!А рецепт не запитала!

Це в нашої Ірусі (lingrod) треба запитати.
Перейти на початок сторінки
lana
3 листопада 2010 14:52
Повідомлення #124


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Іринко! Ти десь довго пропадала, рада тебе вітати!!!!
Перейти на початок сторінки
Улянка
3 листопада 2010 16:50
Повідомлення #125


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт, дівчата!
Може Ви взмозі мені допомогти?!
Я шукаю рецепт, навіть не знаю, як їх називають, але спробую пояснити
Вони подібні до маленьких пампушків, без начинки, але тісто не таке, як на пампушки!, смажаться на олії, тоді розрізаються не до кінця, туди ставсять сир-часничок-майонез+помідор+ковбаса+зелена цибулька
от такі канапе)
Хто знає рецепт тіста, ВІДГУКНІТЬСЯ, будь ласка
Перейти на початок сторінки
lingrod
3 листопада 2010 20:32
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Goldi,

Цитата: Ірка-Шкірка
Цитата: GoldiБула якось в гостях на Закарпатті,їла токан!А рецепт не запитала!Це в нашої Ірусі (lingrod) треба запитати.

Розказую свої враження від токану!
Як правильно(нас пригощала дівчина з гірського району, так би мовити від самих вівчарів)
Окремо варять картопляне пюре, окремо варять кукурудзяну кашу.
Тоді беруть форму для запікання,змащують маслом і шарами складають картоплю, кашу, посипають добре бринзою , і так майже до верха, верхній шар - бринза! Запікають в духовці 40-50 хвилин.
Мені посмакувало тільки в тих місцях - де була бринза (кажу чесно), але то може на мій смак тільки.
Перейти на початок сторінки
lingrod
3 листопада 2010 20:45
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
А от якось в одному ресторані нам подали токан - ото було смачно всім.

Вариться та ж сама кукурудзяна каша.
Окремо, на сковорідці піджарюються мисливські ковбаски, або ж купати. На крайняк - можна просто шкварки. Відчуваєте - вже як смачно, а то ще не все!

На велике глибоке блюдо складається страва в наступному порядку:
-шар кукурудзяної каші,
-шар бринзи,
-шкварки (якщо шкварки),
і далі - шар каші, шар бринзи, шкварки або жир від ковбасок.
Якщо без шкварок, то зверху поливаємо тим жиром, який натопився з ковбасок і самі ковбаски викладаємо красиво кругом токану.Зверху все присипати бринзою (йдеться тільки про овечу бринзу - справжній токан - тільки з овечою бринзою).
Оце, дівчата, дійсно смачно. ЇЇ подають на стіл гарячою у цій великій мисці. Навіть, якщо вона вистигла - її ріжуть ножем - як своєрідний пиріг.
Але попереджаю - досить жирна страва. Токан добре подавати на застілля урочисті - ніяка самогонка не бере - люди не п"яніють з такою їдою.
От, все, що знала-розказала. smile
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 листопада 2010 21:33
Повідомлення #128


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Іринко! Ти десь довго пропадала, рада тебе вітати!!!!

Дякую Ланочко!!!
Будете сміятися, але почалося з того, що я вирішила пропилососити комп-р. Розібрала, попороховтягувала пилосмоком lol , а потім він відмовився працювати - думаю, що це збіг обставин, але вмерла карта памяті. Потім я зробила ком-і канікули і не везла його на ремонт, щоб діти на шкільних канікулах там не зависали, а потім мені його, нарешті, поремонтували, почистили, але "хвостик від віруса" заблокував настройки Інтернету - тільки вчора зробили. Тепер я знову з вами wink !!!

Іруся, спасибі за рецепт - було би цікаво скуштувати закарпатську запіканку!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 листопада 2010 21:33
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
lingrod,то в мене тільки від однієї твоєї розповіді слинка потекла,уявляю яке то смачне... love
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 листопада 2010 22:13
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: lingrod
токан - ото було смачно

Іруся, нагнала апетиту. Я тааак хочу згадати смак тої бринзи, що ще в дитинстві їла, справжньої розкришеної з бочечки. Навіть з холодною ріпою її б їла. А токан і з молоком мені смачний був. bully
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 12 травня 2024 17:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100