В кефір додати соду і залишити до появи піни. Масло змішати з яйцями, горіхами, какао, сілью, цукром, додати муку з розпушувачем і влити кефір. В кінці кусочки шоколаду. Я випікала в мультиварці 45 хвилин.
115 г мягкого масла 100 мл олії 200 г цукру 1 ч. ложку, соди 1 1 / 2 ч. ложки розпушувача 2 яйця 4 ст.ложки сметани 300 г борошнаі 60 г какао 2 ст.ложки нерозчинної кави (порошок) 340 г кабачкової маси ( кабачок потерти на грубій тертці, віджати від соку) 60 г тертого чорного шоколаду на кінчику ножа солі і ванілька
Вершкове масло збивати віночком, вливаючи соняшникову олію, цукор, ваніль, соду, розпушувач, сіль, яйця. Додавати в суміш порціями борошно і сметану (чергувати), ввести какао, каву, шоколад і кабачкову масу.
Випікати при 160 до сухої палички. Порція розрахована на деко 22 * 23 см. Рецепт від Любані.
Канарейка, Мені застиглий вулкан нагадав, гарний. Але в мене питання, і як поводиться кабачок в солодощах, відчутно, що там є кабачок, чи він просто соковитості надає?
Бананові кекси Сухі складники: 2 стакани муки,1 стакан цукру,1/2 пачки порошку до печева " Мокрі " складники: 2 яйця,1 стакан сметани. Все з'єднати,додати 1 банан(попередньо розімнути виделкою). Випікати при температурі 175 град. близько 20 хв. Рецепт із передачі Даші Малахової.