Дівчаточка, хочу показати Вам подаруночок який приїхав до мене із Італії Лапшорізка,вона і тісто розкачує,регулюється різна товщина муку не встигла витерти-вибачайте дуже спішила під час робочого процесу не мала змоги фоткати,бо біля мене стояла моя помічниця маленька,то мусіла скоро робити. Я зробила маленькі макарончики це до бульйону.Дуже зручно,я тішусь як мала дитина
kristi_sk, класна штукеньція, це і для тіста підійде, і для розкачування мастики, тепер в тебе тортики будуть покриті ідеольно розкаченою мастикою, і різні види домашніх макаронів, вітаю
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
дівчатка дуже Вам дякую що розділили зі мною радість, та для мастики воно не дуже підійде бо ширина не є така велика як потрібно на тортик...в мене переважно діаметр тортика 28см,а мастику тре ще більшу розкачувати,так що це тільки для тіста,а мастика поки вручну
тепер маємо скромніший за сумою,а по параметрам кращий в 5 раз.ось фото
Яка класна річ!!! А то я по сей день бігаю в інший куток хати до комп-а ... Нехай служить довго і надійно!!!
Цитата: kristi_sk
Дівчаточка, хочу показати Вам подаруночок який приїхав до мене із Італії Лапшорізка,вона і тісто розкачує,регулюється різна товщина
Христинко, вітаю тебе і Танечку з новим придбанням!!! Надіюсь, що доня буде першою в черзі на допомогу у такій поважній справі - у мене ще досі є фото, на яких мій старший син в 1,5 року (ще в повзунках) перемолов мені на мясорубці 2кг сиру - я лише засипала - так і до сьогодні любить щось на кухні помагати ...