Давайте, тоді розкажіть правила може якісь мають бути... Хто вже бавився в таке, то певно знає, як то ліпше організувати
Правила дуже прості. Створюємо тему - Яєчко фаберже (яке як відомо мало подаруночок в середині) і записуємось (в темі) хто хоче приймати участь - будемо дарувати кухонні прибамбасики одна одній поштою. Тоді робимо список всіх бажаючих і відсилаємо організатору всі адреси в ПП. Вона тоді розприділяє методом жеребкування хто кому робить презент, але іншим про це не розказує а залишає в секреті. Коли все визначено тоді даємо кілька днів на контрольну закупку і зобов’язання вислати подарунок. Якьо хтось не встигає в визначений термін то вибуває з гри. Ну то так щоб до Паски вже вислати подарунок а отримають відповідно тоді коли пошта донесе.
то свічечки? Яка краса... а я щось подумала що то кульки наповнені водою, он що значить старість не радість, плюс, дві години сну. Щей не таке старій бабі привидиться.
дівчатка, вчора була в МЕТРО придбала ось таку олію взагалі є великий вибір натуральних олій, кожна з яких має свої унікальні властивості, я обрала обліпихове, так як його рекомендують вживати людям з проблемами шлунка, крім того цей продукт містить багато вітамінів і біологічно активних речовин, має дуже приємний аромат обліпихи коли приїхала додому то в коробочці найшла маленьку рекламну брошурку, де детально описані всі олії, які виробляє дана фірма, то зрозуміла що наступного разу придбаю ще олію розторопші, але якби моя воля то купила б усі
рекомендують пити 3-4 рази на день по чайній ложці за 15-20 хв перед їдою, але крім того його можна використовувати для заправки салатів (надзвичайний аромат)
Дівчатка, сьогодні собі купила ось такі паперові корзинки. Поки їхала додому то так ними тішилась, а дома зрозуміла, що не знаю як ними користуватись. gutka, в тебе теж такі були, просвіти мене... Тісто зразу туди можна класти, чи вставляти їх у металеві формочки, чи можна їх на дечко так класти (чи погорять), чи вже готові вироби вставляти? Допоможи розібратись. Формочок так багато: