У день осінній і прекрасний Хай небо сміється Тобі голубе. Хай щастя дорогу трояндами встелить, Хай промені сонця цілують Тебе. Життя хай квітне, мов вишневий сад. І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров"я, миру, успіхів, надії !!!
З Днем Народження вітаю, І бажаю я тобі - Будь щаслива ти безкрайньо ТИ найкраща на землі! ! ! Ще я хочу побажати Щоб в нелегкому житті Всі ті труднощі долати, що у тебе на путі Молодість твоя хай не проходе А разом з нею радість, доброта Хай вічним гостем в твоїм домі буде І затишок, і мир, і теплота І бажаю щастя і здоров’я І усмішок, бадьорості та сил Щоб ти завжди була найкраща в світі Щоб ти була щасливою завжди.
Скільки років тобі не питаєм Хай зозуля рахує в гаю, Ми із тими літами вітаєм, Що постукали в душу твою. Те бажаєм, що щастям звуть люди Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А цій пісні не буде кінця. Хай над тобою небо голубіє, Не знають втоми руки золоті Душа нехай ніколи не старіє А серце не втрачає доброти
Ірочка! Вітаю з св'ятом! Бажаю тобі щоб ти була самою щасливою на землі матусею, дружиною, жінкою! Щоб кожен день приносив тобі тільки радість та добрі новини! Щоб родина була здорова, діточки слухались, чоловік щоб розумів! Щоб ти в житті займалась тільки тим, що приносить тобі радість! Щастя! Здоров'я! Розуміння! Тепла! Краси! Радості!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!