Добрий вечір всім! А на цьому тижні я пропоную поділитися смачними рецептами економної кухні.На жаль,в кожної родини є чорні та білі полоси,а готувати їсти треба щодень.І от в хорошої та розумної господині на цей час припрятані кілька рецептів,які дозволять зберегти копійку,але страва буде смачною та корисною. До таких страв в мене належать гречаники ,хлібець із макаронами ,якщо когось зацікавлять,рецепт напишу.
Цікава тема) Я недавно робила гречаники. До недорогих страв в мене належать голубці (рис, приправи, цибуля, морква, без мяса). А ше картопелька варена в мундирі зимою і до неї капуста кважена та олійка з часничком.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Ця тема для мене найкраща. Не тому, що економна, а тому, що найздоровіша і найсмачніша! Не раз помічала, що від різних новинок і супер дорогого їдла у мене болить живіт, пече зжога, важкість. А от з"їж нашу звичайнісіньку їду - все ОК! От приготуєш щось загадкове або попробуєш щось цікаве в гостях, а на другий день дальше тягне до простого. Щоб не готовила, а постійно повертаюсь до - палюшків, вареників, пиріжків, голубців, гречаників. До печеної картопельки ( це взагалі шедевр!!) Вони супер економні і супер смачні. Мені , наприклад , набагато легше приготовити якесь модне мяско,рибу ніж вареники. Але коли таки зроблю цей подвиг!!!! то у нас справжнісіньке свято!!! так що починаемо писати економні рецептики!!! або нагадуєм забуте
P/S в честь нашого свята наготовила різних приколів, а краще б зробила палюшки або вареники. Чесно!!!! Дістала б більшої насолоди
І ще одне. Знаю, що в деяких сім"ях заведено на неділю робити обов"язково вареники. ВИ - МОЛОДЦІ!
У мене для економіїї завжди у морозилці зховані заморожені пельмені або налисники.Буває ж так що інколи немає з чого щось смачненьке зварити або часу бракує..ось тоді виручають такі прості і звичні рецепти.Це хороша тема.Може хтось підскаже ідею для економних страв.
1 л томатного соку закип"ятити сардельки в натуральній шкірці порізати та кинути в томат сік Закипить додати солодкий перець порізаний, коли перець приготується додати трішки часнику та зелень
Макарон швидкого приготування (2 пачки, я використала "Мівіну") розкришити, залити окропом і накрити кришкой.Приготувати фарш курячо-свинний (0.6 кг), змішати з макаронами (попередньо відтиснути зайву вологу), терта цибулина (1 шт.), 1 яйце, сіль , перець за смаком. Випікати у формі-цеглинка, змастивши верх хлібця кількома ложками вершків при температурі 200 градусів на середній полиці. Смачно і в гарячому і в холодному вигляді.