Ну що ж тут сказати... Персонал приємний, чесно. А от вода, до котрої пропонувався пакетик чаю була настільки мутною та з осадом, що навіть немає слів. Салат досить непоганий, хоча видно що на попередньому фото більше овочів)))
Салат з крабових паличок мала захотіла, незнаю як він, не пробувала.
Короп смажений. Картопля фрі. Картопля добра, така, як і має бути... Риба ніжна, добре приправлена, а от всередині, де були грубші шматочки, при кісточці вона була зовсім сирою...
Не спорила, не сварилась, не мала бажання... Загалом поїздка вдалась. Діти раді, ми трохи розвіялись, що ще треба для щастя?
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Згадала собі як мій дід приїхав у гості до Львова, ходили у Шевченківський гай, він мовчки похитував головою і все жалів тваринок: і того оленя, мохом оброслого(хіба олень дикун так низько опустився б?), і той орел, що з рук їсть(не схожий на вільного брата), і лисичка, що як песик гавкає і хлібця просить. Та найбільше дідо жалів ведмедя....потім частенько його навідував.
Супер фотки! Стільки цікавого є поруч - а я тільки планую, куди б це з дітьми вибратись... Хоча завжди шкода звірів в клітках - особливо коли вони там по одному замкнуті сидять. Недавно помагала малому з рефератом про Асканію-Нову - відкрила для себе багато нового. Захотілось і туди поїхати. І, взагалі, подорожувати Україною дуже цікаво, захопливо і приємно - рідна земля...