Оооо! Як все культурно і чистенько. У нас в Закарпатті теж є кілька подібних ферм. Була тільки біля Хуста. Там все набагато простіше і "природніше" ))))) Але мені сподобалось. Десь маю фотки. Пару виставила на Яндекс-фотках. Цікаво було б і тут побувати. Шкода що автомобіля нема, подорожуючи на своїх колесах можна багато побачити. Зараз більше пішечком та на електричці подорожуємо. Добре що до гір рукою подати.
Вчора в мене виникла цікава ідея... Я подумала, а чого б це нам не поїхати з малими на ту ферму знову, вона вроді і недалеко, і треба б шось дівчатонькам на восьме березня подарувати, і ше треба провірити, як менша перенесе дорогу, бо ніколи її з собою нікуди не брали, і менша ніколи ше звіряток не бачила... Погода була вроді вчора нічого, а от нині капец сніг... Але так як вже пообіцяли дітям то мусили їхати... Купили три буханки різаного хліба, щоб погодувати звірів тай поїхали
Людей там не було, хіба ми))))
Вівці так летіли як дурні, і так бекали! А за ними слідом бігли барани!!! І страуси! Скучили певно за людьми.. Літом постійно хтось є, а зимою певно менше...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
А тут були бики! Такі величезні! Ми до них побоялись йти.. хіба тако здалеку подивились трохи... Паркан якись такий низький, а вони такі великі, жах просто!
А кабанчики! Такі сварливі, так квичали, шо я думала збіжуться люди, бо подумають, шо ми їм шось робимо...
Ведмедик, котрий знову просив їсти випихаючи своє корито)))
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!