Соду погасити оцтом, додати кефір, перемішати і залишити на 10 хвилин. Додати яйце, сіль, цукор, ванільний цукор і добре перемішати. Яблуко натерти на грубій терці і додати до тіста. Всипати борошно і перемішати. Тісто має бути як густа сметана. Смажити на змазаній маслом і розігрітій сковорідці. Можна подавати із сметаною, варенням, медом .
Смачного! Рецепт із сайту "Harch.ru".
Повідомлення відредагував oksana d - 1 грудня 2012 09:10
Нам потрібно: 150 г цукру, 1 апельсин, 2 ч.л.ванільного цукру, 150 г вершкового масла,3 яйця, 2 ч.л. розпушувача, 200 г борошна, 80г горіхів.
Масло збити із цукром, додати яйця, цедру і сік апельсина, ванільний цукор, розпушувач , борошно і подрібнені горіхи. Викласти тісто у змащену форму і випікати при 180С -40-45 хвилин. Смачного!
Рецепт із сайту "Кухарка.ру"
Повідомлення відредагував oksana d - 9 грудня 2012 15:36
Сьогодні ше готувала свій зимовий любимий салат із плавлених сирків, з часником і майонезом. Рецепт я думаю знають усі і більшість його готує, я тільки завжди додаю ще терту сиру моркву.
Повідомлення відредагував oksana d - 1 грудня 2012 22:31
Насипати в глибоку посудину повну склянку борошна.Додати 1/2 склянки сметани, щіпотку солі, 1 ст.л. цукру. Перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Довести до кипіння 1/2 склянки молока і влити в тісто. Скоренько розмішати. Окремо погасити 1/3 ч.л. соди 1/2 ч.л. оцту і додати до тіста. І ще раз перемішати і смажити на олії з двох сторін. Смачного!
Рецепт із сайту "povareshki.net". Ми тільки що ними поснідали, ну дуже смачні! Можна подавати із сметаною, медом або варенням.
Повідомлення відредагував oksana d - 2 грудня 2012 10:21
Нам потрібно: 1 склянка цукру, 2 яйця, 200 г вершкового масла, 1 склянка борошна, 5-6 мандаринок, 50 г шоколаду, 200 г сметани, 2 ч.л. розпушувача, 5 г ванільного цукру, цукрова пудра, 5 г мускатного горіху.
Збиваємо масло і з цукром. По одному додаємо яйця, неперестаючи збивати міксером. Додаємо ванільний цукор, сметану, ще раз збиваємо, потім додаємо просіяне борошно з розпушувачем і мускатним горіхом. Якщо тісто вийшло рідке, то добавляємо ще трошки борошна. У тісто викладаємо дольки мандаринів і шоколад, порізаний дрібними кусочками. Все перемішуємо. Виливаємо тісто у форму і випікаємо при 180С - 45 хвилин. Готову шарлотку посипаємо зверху пудрою. Смачного!
Рецепт із сайту "Обед из ничего" із деякими змінами.
Повідомлення відредагував oksana d - 5 грудня 2012 11:33