Щоб довідатися, скільки буде дітей, слід у склянку води опустити обручку. Поставте її на мороз. Коли вода замерзне, пильно подивіться на поверхню льоду. Немає горбиків - бездітне життя; є - дивіться уважніше: горбик - синок, ямка - донечка. Підрахуйте скільки всього.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонька, Це дуже інтересна тема. Згадати як колись молоді-наівні такі були ,ворожили шукали свого судженого. Але як було інтересно,весело проводили Андрія. А теперішня молодь про що знає, (вони тепер не гадають а зразу хапаються за хлопця). А у нас на Андрія роблят збитки:знімають хлопці брами у дворі де є дівчина,а ми довго нечекали теж знімали у хлопців.А на другий день як іти по вулиці то був "день відкритих дверей" кожна друга хата без брами,і всі ходят шукають.Одної дівчини браму висадили аж на автобусну стоянку,вночі снігом притрусило,то найшли аж за тиждень.
А одного року з хлопцями на Андрія вночі привязали між собою ручки у всіх підїздах(4шт)зранку ніхто вийти не зміг.Ото потім були прокльони на всю вулицю
Дівчатка, сьогодні, як ми знаємо, вечір гадань. Може хтось сьогодні цим буде займатися - розкажіть. Я пам"ятаю колись гадала, тобто з дівчатами кидали чобіт через сарай. То було дуже смішно. Але потім, ставши вже заміжньою, згадала куди дивився носочок чобота - і дійсно, чоловік родом з тієї сторони. Так що гадайте, справдиться-не справдиться, але буде весело - це точно!!!
Ой давно то було що я дівкою була тай вірила в всілякі ворожіння. Клала під подушку якісь карточки з іменами, ставила горня води з соломинкою і кликала аби до мене прийшов мій наречений. І пригадую, що одного разу мені приснився сон що мого нареченого дуже добре знає моя сестра і мій шваґро і що він дуже гарний і називався він Андрій. І так мені один і той самий сон три роки підряд снився і знала я що мій майбутній чоловік має називатись Андрій. А у мене якраз був дуже добрий колєга Андрій, он я і думала в ту сторону. Мого чоловіка і справді звуть Андрій і його справді знає дуже добре мій шваґро, бо то є його друг з дитинства, але це не той на кого мені думалось в ті роки.