А до сиру може треба було крохмаль або пудинг додати.
Да я вже запізно зрозуміла це,крохмаль можна було додати,а ось пудингу нема А ще підкажіть,дівчатка,чи можливо додавати в такі сирники в начинку борошно чи манку? чи то вже будуть не сирники,а запіканки,чи щось інше?
Пекла звичайну класичну запіканку,але взимку зажди додаю до неї смородину.А цього разу (вперше) вирішила в одну частину додати какао,як роблять наші форумчанки- вийшло смачно ,хоч для мене трохи незвично. фото невдале
Natalyadiva, спекла сирник "Полячку", правда не вийшов такий гарний і кольоровий.
Дала яблука терті, в сирну масу додала пудингу ванільного замість крохмалю, а кисіль мала абрикосовий, через те колір не той. Але все-одно дуже смачно. Там на фото видно, що верх торта вже попробувала якась мишка(а маю їх двоє)
Хочу подякувати за рецепт! Ага, ще верх оформила, як Ірин торт "На хмаринці".
А ще підкажіть,дівчатка,чи можливо додавати в такі сирники в начинку борошно чи манку?
так можна і борошно і манку і крохмаль і ще велике значення має якість сиру, він має бути звичайно свіжий і дуже добре віджатий (я ставлю під прес на ніч) і ще одне я надаю перевагу пісочному тісту для основи
Рогалики. 200гр. домашнього сиру 100гр.масла(я дала марг.) 150гр.борошна 1/4 ч.л. солі Начинка:в мене смородина перетерта з цукром. Сир і масло добре перетерти. Додати борошно і сіль. Замісити м'ягке, еластичне тісто. Поділити на 2 частини. Розкатати у вигляді круга, розрізати на трикутники, покласти начинку, завернути рогаликом. Випікати при темп.200гр. 15 - 20 хв. Охолоджені посипати цукровою пудрою. Дуже смачні.Рецепт звідси liveinternet.ru/community/3226371/post119956222/