zhanetka, в мене є рецепт сирника з маком, але немає фото. Рецепт в мене від подружки. Сирник Готуємо три маси: 1. 700 г сиру (меленого) 200 г масла 200 г цукру, 5 яєць 1 ст. л. крохмалу 2. 100 г сиру (меленого) 100 г масла 100 г цукру 5 яєць 1 ч.л.крохмалу 1 ст. маку меленого 3. 100 г сиру 100 г масла 100 г цукру 5 яєць 1 ч.л.крохмалу 1 ст. порізаних горіхів. Маси викладаємо одна на одну і випікаємо.
Дівчатка, хочу поділитися сирником з мого записника ( здається з сайту готовим ру) я трошки змінила рецепт.вийшло смачно і зовсім не дорого.
СИРНИК З АПЕЛЬСИНОВИМ АРОМАТОМ
Тісто
масло-125 гр. цукор-125 гр жовток-1 шт цедра 1 апельсину (в оригіналі лимон) борошно-250-300 гр розпушувач 1. ч.л (немає в оригіналі)
масло збити з цукром в пухку масу, додати жовток. цедру і потрошки підмішати борошно, поставити в морлозилку на хв 15
Сирна маса
Сир-1 кг цукор -250 гр масло-125 гр яйця-4 шт + 1 білок сік з 0,5 апельсина ( в оригвналі лимон ) крохмаль-2-3 ст.л (в оригіналі манка) родзинки- 1 жменя ( немає в оригіналі )
Сир змолоти в блендері, додати масло, по одному жовтки,сік, крохмаль, білки збити в піну з цукром і додати до сирної маси.Тісто натерти викласти масу і знову натерти тісто
Сирно-шоколадний пиріг "Мраморний" з ванільним ароматом
На 12 порцій: -250грм муки -200грм масла -225грм цукру -2 пакетика ванільного цукру -4 яйця -щіпка солі -3 стл ложки порошка какао -750 грм обезжириного сиру -1 пакетик ванільного пудинга Для тіста 100 грм масла посікти з мукою додати 75 грм цукру, 1 пакетик ваньльного цукру ,1 яйце ,і 1 стл. ложку порошка какао. Замісити тісто.Помістити на 30 хв в холодильник. Тісто розкатати в круглий пласт діаметром 34 см і виложити в змазану жиром форму діаметром 26 см., зробивши високі бортики. Тісто наколоти вилкою. Духовку нагріти до 180 градусів.Остальні яйця розділити на жовтки і білки .Те масло шо залишилось, розтерти з цукром і ванькою. Підмішати по одному жовтки. Добавити сир і порошок для пудинга ,збиті білки і щіпку солі .До половини сирної маси додати какао порошок. Світлу і темну маси виложувати на тісто порціями і розрівняти. Випікати 65 хв. По бажанню прикрасити. Рецепт з журналу"Ліза".
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!