Виставлю накінець-то Солянку збірну м'ясну від Ірки-Шкірки. Ох і намучилась я з нею... Але вона того вартує! Тепер на одну складну страву в моєму списку стало менше
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Рекція? Два дня по два рази на день їв Сама ліпша реакція)))
А замучилась бо поки то все покупувала, то ойой.. хіба за язиком і серцем годину в черзі вистоялась. А потім переживала аби чогось не забула вкинути. А в загальному недовго воно готувалось
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
А ще пекла Печиво з арахісом від Любані.Арахісу в мене не було і робила тонші. Діти захотіли фігурне печиво і треба було погратися з оформленням білками. За браком часу в мене вийшло так, але смак не змінився-дуже смачно!
Привіт всім! На днях я пекла пляцок "Пані Каблучкова." Він в мене вийшов ось такий,але я робила крем з сирої згущонки,бо там не було вказано яка має бути згущонка.
Натонько, яка апетитна солянка! Валентинко, рада, що сподобався манник, можна туди ще родзинки, і всякі інші смаколики додавати, в мене тоді не було. maija23, гарна слойка!
А я на просьбу своїх домашніх пекла Сирник "Полячку" від Наталідіви Дуже ефектний! Цього разу тільки трохи безе ажурно потріскало, але на смак це не вплинуло