я вчора спекла Спартак, звичайно побачила, що ви його хвалите, сказати смачний то неправда, він дуже предуже смачний, мій син просив аби я пекла такий торт щотиждня, зізнаюсь відразу я не дуже справилась з коржами, і у мене їх вийшло тільки 5, тобто вони трошки грубші, але смак у торта неперевершений
Такі фото наганяють апетит і де ж тут втриматись після 6 -ї не їсти, неможливо така красота. Муж побачив і нагадав шо маю йому пекти До речі в мене теж 5-6 коржів виходить
котяра, зовсім не треба вибачатися. Просто ти проявила фантазію і вийшов гарний сирник.
gutka, дуже звабливий Спартак в тебе, так і хочеться шматочок. Катя, а я була в тебе 1 раз нині в ЖЖ. Так я там не зареєстрована, то я хочу тут тебе привітати з відкриттям сторінки. Натхнення величезного, кулінарних шедеврів, гарного тобі спілкування там і багато гостей.
котяра, так справді от тільки помадку я зробила по своєму, розтопила на водяній бані шоколад, додала декілька ложок сметани та трішки масла збила і намастила торт пропорція така 100 г шоколаду 5 ст.л. сметани 1-2 ст.л масла