Марія БМВ, гарно накритий стіл, багато всіляких смаколиків. Гості великі і малі напевно були задоволені такою гостиною. Торт - яскравий і гарно оформлений.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Ти знаєш цей момент завжди для мене найважчий,особливо,коли у всіх смаки різні. Мені хотілось би чогось новенького,якоїсь екзотики, а домашні без салату Олів"є і шуби гостин не признають.От і доводиться під кожного підлаштовуватись.
Минулої неділі святкували день народження донечки.Оскільки дорослих було більше ніж дітей,то готувала страви для дорослих.
Корзинки з ікрою Морква корейська Рулет з плавленим сирочком від Каті Оселедець Салат з курячого філе Салат фасолька Риба жарена Грінки Печінковий торт М"ясна нарізка Холодець [attachment=30851] [attachment=30852] [attachment=30853] [attachment=30854] [attachment=30855] [attachment=30856] Пили шампанське,вино,амаретто і горілку [attachment=30857] На гаряче борщ і слойки з м"ясом,печериці фаршировані. [attachment=30858] [attachment=30859] Ще була картопля з м"ясом і тушена капуста,але я вже забула про фотоапарат
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Святкували давніше, але час появився сьогодні. Отже, меню на сімейну вечерю, з нагоди Дня Народження чоловіка. 1. Мої улюблені "Кучеряві канапки" від Наталідіви, рецепт тут 2.Салат "Королівський" від Іванки, але я не перемішувала тут. Супер салатик! 3. Салат купками мясо відварене - порвати на волокна, бурячок відварений - натерти, морква корейська, огірок, картопля фрі, по середині майонез, зверху грецькі горіхи 4.Рулет з плавлених сирків від Каті 5. Рулет з курячого філе з чорносливом 6. Шуба 7. Картопля із запеченими стегнами. 8.Торт з шоколадними шариками, рецепт тут
До Оксани на гостини ( моє скромне меню на іменини). Закуска "Бомба" (або "наколотий апельсин" ) Маслини, сало пікантне від Славочки, мариновані шампіньйони від Яруськи, сир моцарела, апельсин.