Іра, я дуже люблю, а мої гості люблять то їсти ще більше, готувати таку страву, як крученики зі свинини (чи то з твердим сиром, чи то з грибами, чи з салом та часником, чи морквою, а ще можна класти квашний огірочок, печерицю тощо) а на гарнір смажу тоненькі млинці (даю трошки більше яєць) які потім ріжу, як домашню лапшу широкими смужечками, це так смачно, немаю фото колись приготую то виставлю
ні-ні , не саму, у тебе є мікрохвильовка то тобі ще легше буде, значить ріжу млинці , поливаю соусом від кручеників і крученики викладаю поряд гарячі, можна поставити на пару хвилин до мх
3 яйця, 0,5 пачки майонезу "Європейський", 2 ст. ложки борошна збити омлет, вилити на дечко та спекти, гарячим згорнути та дати, щоб охолов.
Начинка
2 плавлених сирки стерети на грубій тертці
0,5 пачки майонезу
1-2 зубки часнику
кріп, зелена цибуля
зелень, все вимішати та перемазати омлет, який згорнути рулетом. Поставити на холод, перед подачею різати на шматочки.
Рулетики з крабових палочок
купую крабові завиванці від "водный мир" розморожую, розгортаю та змащую начинкою для якої потрібно: натери на дрібній тертці твердий сир та варені яйця вимішані майонезом, згорнути крабові завиванці рулетиками та поставити на холод перед подачою нарізати на шматочки
На гостини я в основному готую по два гарячих.Перше - якийсь питний супчик(бульйон,борщок,томатний,грибовий і.т.д) без картоплі зрозуміло і подаю в кружках,а до нього щось печу з м"ясною начинкою(млинці,пиріжки,заварні,вафлі і т.д.).На друге гаряче по різному,супер виглядає курка фарширована блінами,завжди викликає захоплення,а робиться надзвичайно легко.Фарширую великі шампіньйони,гарно виглялають шашлички духовочні з картоплі і курячого філе.
Любця,дякую!курочку фаршировану я теж роблю,але подаю у холодному вигляді,порізану на кусочки.І шашлички у мене вже кілька років,як принято подавати.Хотіло б ся чогось нового,незвичного!!! Та дуже тобі дякую що нагадала мені про фаршировану курочку.Ось зараз маю в мами д.н треба готувати.