Раніше гарбуз в мене асоціювався тільки з гарбузовою кашею,причому їла я її не найкращі варіанти,тому й не любила.Але в два останні роки гарбуз просто вихором влетів в наше осінньо-зимове меню.Що я тільки з нього не робила,і запікала в духовці в фользі в пряних травах,і пекла хліб (двоякий),маффіни,оладки,печеня,чудесне рагу. Хочу почути ваші варіанти блюд із гарбузом,а ще навчіть мене варити правильну і смачну гарбузову кашу! На фото рагу і гарбузовий хліб.
Я сьогодні приготувала сирник з гарбузовим пюре.І хоч у мене не люблять гарбуза,та тут не перебирали...гарбуз надав сирнику крім привабливого вигляду,щей чудовий смак.Ось судіть самі по фото.
Ірусь,сирник просто безподобний,такий ніжний-ніжний ! А я на вихідні робила печенька з гарбуза (в мене є в ЖЖ,якщо комусь треба,кину рецепт і сюди).Цікава технологія-стакан сирого тертого на грубій терці гарбуза пересипається цукром і лишається на ніч,на другий день віджимається сок, який розділяється на тісто і на ірис.Печуться печенька,що цікаво,в тісті сирому дуже видно куски гарбуза тертого,а в печеньках вже б ніхто не знайшов.А зверху на печенька варила іриску,дуже було цікаво,чи получиться і дійсно получився справжній молочний ірис.В цілому дуже цікаве печеня і для діток дуже корисне!
Ір,дуже дякую!Печенька вже залишились тільки на фото ,але нічого,я сьогодні ще шмат гарбуза прикуплю. Найпростіше,добавляти їх в оладки,потерти сирий на мілкій терці,трохи віддушити і добавити вже в готове тісто і так випікати,виходять дуже красивими і пухкими. Ще додаю в налисники,але вже відварене гарбузове пюре.
а мені трошки легше - у мене гарбузи є на городі, тож я вже вчора один маленький порізала на шматочки і спекла у фользі, приготувала пюре, після роботи буду готувати тоді з вами поділюсь враженнями
Мама все садить,але цього року чомусь з гарбузового купованого насіння виросли кабачки . Але нічого,це не дуже страшно,гарбуз у нас надзвичайно дешевий. Кать,будем чекати твоїх гарбузових смакот!